آشپزیسالاد و سس

دستور تهیه سس چیمی چوری

چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از طبخ و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

مواد لازم سس چیمی چوری

  • سیر: ۳ الی ۴ حبه
  • برگ نعناع تازه (خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه

طرز تهیه سس چیمی چوری

حبه های سیر را در هاون قرار دهید.

۲٫ یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.
۳٫ مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.
۴٫ ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.
۵٫ بقیه نمک را اضافه کنید.
۶٫ پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.
۷٫ روغن زیتون را اضافه کنید.
۸٫ مواد را کاملا له کنید.
منبع: آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *