دستور پخت کیک سیاه جادوئی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور پخت کیک سیاه جادوئی

یک کیک شکلاتی تاریک و بی نظیر، مناسب برای همه دورهمی های شما.

مواد لازم کیک سیاه

  • ۱ و ¾ لیوان آرد همه کاره
  • ۲ لیوان شکر سفید
  • ¾ لیوان پودر کاکائوی شیرین نشده
  • ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ تا تخم مرغ
  • ۱ لیوان قهوۀ دم کرده غلیظ
  • ۱ لیوان آبدوغ
  • ½ لیوان کرۀ گیاهی
  • ۱ لیوان چای خوری عصارۀ وانیل

دستورالعمل تهیه کیک سیاه

  1. دمای فر را روی ۳۶۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. دو ماهیتابۀ گرد ۲۲ سانتی یا یک ماهیتابۀ ۲۲*۳۲ سانتی را چرب کرده و به آرد آغشته کنید.
  2. آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسۀ بزرگ مخلوط کنید. در وسط این ترکیب یک حفره ایجاد کنید.
  3. تخم مرغ، قهوه، آبدوغ، روغن و وانیل را اضافه کنید. آنها را برای ۲ دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید. سپس ترکیب خود را درون ماهیتابه های آماده بریزید.
  4. با دمای ۳۵۰ درجۀ فارنهایت برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه آن را بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندانی را در کیک فرو کنید تمیز بیرون آید. بگذارید برای ۱۰ دقیقه خنک شود، سپس کیک ها را از ماهیتابه خارج کنید و بعد از تزئین مطابق میل خود آن را سرو کنید.
منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.