مربای شیر

طرز تهیه مربای شیر یک صبحانه اسپانیایی

لذتی به قدمت تاریخ گذشته وقتی پدربزرگ هایمان در عید به ما شکلات های کاراملی می دادند. لذتی که دیگر در شیشه ها نیز جا می شود.در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی طرز تهیه مربای شیر برای صبحانه های اسپانیایی را برای شما آموزش می دهیم.

این مربای شیر را می توانید در صبحانه روی نان ویا روی چیزکیک به عنوان خامه و یا در محلفات و قهوه به عنوان شیرین کننده استفاده کنید. مواد این مربا ساده می باشد ولی طرز تهیه سختی دارد اما به زحمتش میارزد.

طرز تهیه مربای شیر برای صبحانه های اسپانیایی

مواد مورد نیاز مربای شیر

شیر گاو:  یک لیتر
شکر:  یک لیوان
چوب وانیل: یک عدد
کربنات:  یک قاشق چای خوری

نکته کلیدی :

اگر به جای شیر پاستوریزه از شیر گاو طبیعی و مطمئن استفاده کنید مربای شما زودتر شکل می گیرد.به خاطر اینکه در هنگام اضافه کردن کربنات شیرتان فوری کف می کند قابلمه ای را بردارید که مقدار زیادی از بالای سر آن خالی باشد.بدون استفاده از وانیل چوبی نیز می توانید مربا را درست کنید.

طرز تهیه مربای شیر

  • شیر پرچرب و شکر و وانیل را در قابلمه بریزید.
  • در روی حرارت کم با قاشقی چوبی تا زمانی که شکر کاملا حل شود به هم بزنید.
  • ماجرا از این جا شروع می شود وقتی شیر کمی به جوش آمد کربنات را ااضفه کرده و حرارت را کمتر کنید.
  • کربنات باعث کف آمدن شیر می شود که با هم زدن از بین می رود.شیر را تا یک ساعت در حرارت کم پخته و مدام هم بزنید.
  • چوب وانیل را از شیر جدا کنید و بدون اینکه زیاد فاصله بیفتد مربایی را که مدام هم می زنید در حرارت کم سه ساعت دیگر هم بپزید.
  • کف های روی قابلمه را تمیز کنید.در آخر رنگ شیر کدر شده و سفت می شود در این هنگام از حرارت بردارید.
  • برای اینکه براق شود و یکدست باشد برای بار آخر هم زده و داخل شیشه بریزید.
  • بعد از اینکه مربا سرد شد درش را به دقت بسته و در یخچال بگذارید.
منبع:‌ بیر کلیک

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *