دستور تهیه میگو سرخ شده و کلم بروکلی
میگو یکی ازغذاهای دریایی بسیار مقوی است که سرشاراز مواد مغذی زیادی برای بدن است. دردستور پخت این غذا علاوه برمیگو که سرشاراز پروتئین است ازسبزیجات (کلم بروکلی) نیز استفاده شده که آن هم حاوی فیبر است. همچنین روغن زیتون که سرشاراز چربیهای سالم است رانیز اضافه کنید. هر سه اینها موجب میشود غذا دیرتر درسیستم گوارش هضم شود وقند خون متعادل بماند وبه صورت ناگهانی بالا نرود. متاسفانه اغلب ما برای کاهش وزن فقط به مقدار غذاها نگاه میکنیم درصورتی که اصلی ترین عامل نوع غذا است. دراین مطلب از مجله اینترنتی بیر کلیک شما رابا طرز تهیه میگو سرخ شده و کلم بروکلی آشنا می نماییم.
مواد اولیه میگو سرخ شده و کلم بروکلی
گل بروکلی پنج عدد
پوسته رویی لیمو یک قاشق غذا خوری
آب لیمو یک قاشق غذا خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
میگو پاک کرده و بدون پوست هفتصد گرم
روغن مایع به مقدار لازم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه میگو سرخ شده
۱ – دمای فر راتا ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
۲ – بروکلی رادر آب جوش به مدت یک دقیقه بجوشانید. آب باقی مانده که بین گلهای بروکلی است رابگیرید وسپس داخل آب سرد بگذارید. بعداز این مرحله مجددا آبها را بگیرید.
۳ – نصف قاشق غذاخوری پوسته لیمو رنده شده، آب لیمو، یک چهارم قاشق چای خوری نمک ویک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه رادر یک ظرف متوسط ترکیب کنید.
۴ – اکنون میگوها رااضافه کنید. کاملا هم بزنیدشان تامیگوها کاملا به مواد آغشته شوند. بروکلی ومیگو رادر یک سینی پخت که تاحدی چربش کرده اید بچینید. به مدت ۷ دقیقه دردمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتی گراد) یاتا زمانی که میگوها مغز پخت شوند بپزید.
۵ – روغن، یک ویک دوم قاشق چای خوری باقی مانده ازپوست لیموی رنده شده، یک چهارم قاشق چای خوری نمک، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه وفلفل قرمز خورد شده رادر یک کاسه بزرگ باهم ترکیب کنید. بروکلیها رااضافه کنید، خوب تکان دهید تاترکیب شوند.