آشپزیسوپ و آش

طرزتهیه سوپ مارچوبه

مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث می‌شود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاری‌های مادرزادی بکاهد.

خوردن مارچوبه هم‌چنین می‌تواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند.

با وجود خواص خوب مارچوبه امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان دستور پخت سوپ مارچوبه را آماده کرده ایم.

مواد لازم سوپ مارچوبه

  • شیر:۴۰۰ میلی لیتر
  • تره فرنگی خرد شده: ۲ عدد متوسط
  • مارچوبه خرد شده: ۲۰۰ گرم یا یک شاخه
  • سیب زمینی خرد شده: ۲ عدد متوسط
  • نمک: ۱ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

دستور پخت سوپ مارچوبه

نصف شیر را درون ماهی تابه بزرگی ریخته و آن را داغ می کنیم. قبل از اینکه شیر شروع به جوشیدن کند تره فرنگی را به آن اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه بجوشد. مارچوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

نمک و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم ( نگران تغییر رنگ و یا کم شدن مقدار شیر نباشید). بعد از گذشت ۵ دقیقه دیگر، ۵۰۰ میلی لیتر آب را به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد.

بقیه شیر را به سوپ اضافه می کنیم سپس آن را از صافی عبور می دهیم تا تکه های مارچوبه داخل آن گرفته شود. در این مرحله سوپ بسیار غلیظ است، اگر تمایل داشته باشید می توانید برای رقیق کردن آن مقداری آب را به سوپ اضافه کنید.

در آخر می توانید روغن زیتون را به سوپ اضافه کرده و آن را سرو کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *