آشپزیترشی و شور

دستور تهیه ترشی رسمی و مهمونی

مواد لازم ترشی رسمی

فلفل سبز شیرین: یک کیلوگرم

گوجه فرنگی سبز و قرمز: یک کیلوگرم
سیر بوته ای ریز: یک کیلوگرم
سوته پیاز: ۵۰۰ گرم
سرکه سفید: دو لیتر
نمک: ۲۸ گرم

طرز تهیه ترشی رسمی

اگر بخواهیم میزان نمک را به شکل سنتی اندازه گیری کنیم، باید سرکه را در ظرف بزرگ ریخته و نمک را به آن بیافزاییم، بعد مدام هم می زنیم، وقتی حل شد یک تخم مرغ خام در آن می اندازیم، اگر سر تخم مرغ به سمت بالا قرار گرفت، نمک کافی است. در غیر این صورت باز می افزاییم تا جرم نمک در سرکه بالا رفته و بتواند سر تخم مرغ را به سمت بالا هل دهد.

تمام مواد تازه را شسته و چند ساعت در محیط قرار می دهیم تا خوب خشک شوند، بعد به دلخواه به صورت جدا یا مخلوط در شیشه های تمیز می چینیم. مخلوط نمک و سرکه را روی آن می ریزیم تا روی مواد را بگیرد. روی در ظرف را یک تکه نایلون گذاشته و در آن را می بندیم. مواد ترشی ۱۵۵ روزه آماده می شود و سرکه آن به دلیل وجود سبزیجات طعم خوبی گرفته و برای استفاده در غذاهای مختلف مناسب می باشد.

منبع: آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *