طرز تهیه مربای انار خوشمزه و ملس در منزل - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه مربای انار خوشمزه و ملس در منزل

آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای انار خوشمزه در منزل

مواد لازم مربای انار

آب انار :•: سه پیمانه و نیم
دانه انار :•: یک پیمانه
شکر :•: سه پیمانه
آبلیمو :•: به مقدار لازم

طرز تهیه مربای انار

برای تهیه مربای انار ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید .برای شروع اول انارها را دان میکنیم و ۱عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم،
سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط بمدت ۳۰دقیقه بجوشد.
انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید وآب لیمو را نیز هم بریزید و ۳۰دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند.
برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ،
مربای انار,طرز تهیه مربای انار,دستور پخت مربای انار,درست کردن مربای انار
اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده شده است،پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد.

منبع: پاتوق من

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.