طرز تهیه حلیم شیر خامه - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه حلیم شیر خامه

اگر طرفدار درست کردن حلیم هستید و به خوردن آن علاقه دارید ما نوع خاصی از این غذای فوق العاده را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای حلیم شیر خامه :

گوشت گوسفند بدون استخوان ۵۰۰ گرم
گندم پوست گرفته‌ ۵۰۰ گرم
آب یک لیتر
شیر دو لیتر
خامه ۲۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه حلیم شیر خامه :

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می‌گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم.

گندم ها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم می‌گذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندم ها می کنیم بعد از یک دقیقه شیر را تدریجی به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه میدهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.

دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را می کوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف می ریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین می نماییم.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.