طرز تهیه برگر لوف گوشت
مواد لازم برگر لوف گوشت
تخم مرغ کمی زده شده: 1 عدد
نان تست مکعبی شده: 1 عدد
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
رب گوجه فرنگی: 230 گرم
پیاز ریز خرد شده: 3 عدد
شکر قهوه ای: 2 و 1/4 قاشق
سس خردل: 2 قاشق چایخوری
دستور پخت برگر لوف گوشت
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، نمک و فلفل را بریزید. گوشت چرخ کرده را نیز درون کاسه بریزید و با دست تمیز آنها را با هم مخلوط شوند ورز دهید. مخلوط را به صورت 4 عدد گوشت برگر در بیاورید.
یک تابه نسوز آماده کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. گوشتها را خیلی آرام روی تابه بپزید تا برشته و قهوه ای شوند. تقریبا 2 یا 3 دقیقه برای قهوه ای شدن سطح گوشتها کافی است. آنها را از روی حرارت بردارید و درون یک ظرف بگذارید.
روغن تابه را خالی کنید و آن را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و رب گوجه فرنگی، پیاز، شکر قهوه ای و سس خردل را در تابه بریزید و هم بزنید. گوشتها را در سس قرار دهید و اجازه دهید تا سس خوب بجوشد. گوشتها باید خوب پخته شوند تا وسط انها دیگر خام نباشد.