پاک سازی ریه و کبد با شربت های گیاهی

پاک سازی ریه و کبد با نسخه های گیاهی

یکی از مشکلات شایع در فصل زمستان مشکلات ریوی و تنفسی است. تنگی نفس و مشکلات ریوی می تواند ناشی از مشکلات قلبی یا معده، رطوبت یا بلغم غلیظ، ریزش اخلاط از سینوس ها یا سر به سمت پائین بدن، ورم ریه یا مری و ضعف عضلات تنفسی است. پاک سازی ریه ها به شما کمک می کند با آرامش نفس بکشید. در این جا چند نسخه ی گیاهی را برای پاکسازی ریه ها برایتان آورده ایم.

هدف از این پاک کردن، اکسیژن رسانی به ریه ها و کبد است.برای اشخاصی که سیگار مصرفمی کنند ونایژه هایشان بیمار است ،اشخاصی که  عفونت ریه دارند ،اشخاصی که ریه هایشان آب آورده است،کسانی که کبد چرب دارند،حتی اشخاص سالم برای اینکه از بیماریهای ریه پیشگیری کنند شستشو و پاکسازی کبد لازم است

موارد لازم برای شروع این شستشو به شرح زیر میباشد:

*آلو خشک(بخارا)

 این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین آ و ویتامین ب۶ وجود دارد. همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و در نتیجه، شستشوی ریه و کبد بسیار مفید می باشد

*Epsom Salt نمک سولفات دو ممیزی

*چوب دارچین

*زردچوبه

* عسل

این شستشو در 2 روز متوالی انجام میشود.

برای هر روز نیم کیلو آلو + 4 تا 5 لیوان آب در ظرفی پیرکس(حتماً، ظرف شیشه ای باشد) میریزیم جوشانده و دم میکنیم . چوب دارچین را در همین آب در حال جوش ریخته زمانیکه رنگ آب و آلو کاملاً، عوض شد (آلو رنگ چوب دارچین میگیرد و پف میکند) از روی حرارت برداشته بعد از کمی خنک شدن آب و آلو را از هم جدا میکنیم .سپس آلوها را له کرده و در صافی میریزیم و با قاشق چوبی صاف میکنیم تا تمام گوشت آلو از صافی بیرون آید. سپس آلوی صاف شده را داخل همان آب آلو ریخته و صبر میکنیم تا خنک شود (از حرارت بیافتد) تا حدی که اگر انگشت را وارد مایع کنیم انگشت نسوزد . سپس داخل آن یک قاشق غذاخوری زردچوبه ویک و نیم قاشق غذا خوری Epsom Salt نمک سولفات دو ممیزی ریخته و ظرف پیرکس را در یخچال میگذاریم.

بین ساعت 3 تا 7 صبح (am) وقت داریم تا 2 تا 3 لیوان از معجون را به روش زیر بنوشیم:ظرف را از یخچال خارج کرده ویک سوم لیوان را از آب گرم پر میکنیم و بقیه لیوان را معجون میریزیم سپس 1 قاشق مربا خوری عسل اضافه کرده با قاشق هم زده و میخوریم(برای هر یک لیوان این روش را انجام میدهیم)

برای صبحانه، یک عددسیب زمینی، یا یک سفیده تخم مرغ+ یک عدد هویج+ سه عدد لوبیا سبز+ سه گل کلم براکلی بخار پز و یک قاشق چایخوری پودر دارچین شده مخلوط و استفاده میکنیم . نکته: در این دو روز به هیچ عنوان برای صبحانه از چربی ها، لبنیات، مربا و غذا استفاده نمیکنیم.

بین ساعت 3 تا 7 عصر(pm) دو لیوان باقیمانده را میخوریم

تمام این 5 لیوان معجون باید بین این ساعت تقسیم کرد

و آرام آرام میل شود تا یکدفعه دفع نشود.

این معجون را هر 6 ماه ،فقط دو روز مصرف کنید تا تاثیر فوق العاده ان را در شستشوی ریه و کبد تان احساس کنید..

پاک سازی ریه ها با شربت های گیاهی

شربت سیر و شیر

ترکیب سیر و شیر یکی از بهترین داروهای پاک کننده ی ریه و روده ها از اخلاط مضر است و از واکنش های التهابی و آلرژیک دستگاه تنفسی می کاهد. این دو ماده غذایی، به دلیل داشتن خواص پاک کنندگی تاثیر زیادی در پاکسازی فلزات سنگین تجمع یافته در بدن دارند. علاوه بر این سیگاری ها و افرادی که در معرض دود سیگار قرار دارند نیز باید سیر بیشتری مصرف کنند تا به دفع سموم ناشی از دخانیات کمک کند. به این منظور، چند حبه سیر را در مقداری شیر بجوشانید، سپس کمی عسل به آن اضافه کنید و اجازه دهید این مخلوط گیاهی سرد شود و بعد دو بار در روز از آن بنوشید. اگر به این شربت گیاهی حساسیت نشان دادید، مصرف آن را قطع کنید.

شربت سیر و آویشن

این ترکیب درمانگر باعث سم زدایی از ریه ها می شود. ترکیب خواص سیر با اثر ضدعفونی کننده ی آویشن، سلامت ریه ها را حفظ می کند. 10 حبه سیر را در هاون بکوبید تا به شکل خمیر درآید، سپس سه شاخه برگ آویشن به آن اضافه کنید و دوباره بکوبید تا مخلوط و یکدست شوند. ترکیب را داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و روی آن مقداری روغن زیتون بریزید به طوری که سطح آن را بپوشاند. اجازه دهید ترکیب حاصل یک شب کامل بماند. می توانید یک قاشق چای خوری از آن را صبح ناشتا میل کنید. بعد از دو هفته مصرف، اثر آن را روی ریه ها خواهید دید.

شربت زنجبیل و عسل

زنجبیل حاوی خواص ضدویروسی است و قدرت دفاعی بدن را بالا می برد. همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه ها می شود. زنجبیل در ترکیب با پیاز، سیر و عسل یک داروی خانگی موثر برای پاکسازی ریه ها، ترکیبات سم زدا و کاهش التهاب محسوب می شود. نیم لیتر آب و مقداری عسل را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید، سپس دو عدد پیاز را پوست کنده و به آن اضافه کنید و هم بزنید. یک تکه زنجبیل تازه و سه حبه سیر له شده را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که ترکیب به جوش آمد، زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید. باید اجازه دهید آب ترکیب به نصف برسد، سپس ترکیب را صاف کرده و اجازه دهید خنک شود.می توانید شربت به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید. به مدت دو هفته، هر روز صبح ناشتا، یک قاشق غذاخوری از این شربت میل کنید.

منبع: مجله نیک ونو

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.