طرز تهیه دیپ سبزیجات خامه ای
دیپ سبزیجات خامه ای یکی از انواع دیپ است که هم طعمی فوق العاده و هم ظاهری بسیار رنگی و زیبا دارد. این دیپ خوشمزه در چند دقیقه آماده می شود و می تواند انتخابی عالی برای یک میان وعده یا عصرانه دلچسب باشد.
مواد لازم دیپ سبزیجات خامه ای
پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل سبز تند ۱ عدد
زیتون سیاه ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۴۰۰ گرم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱/۸ قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک شده ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه دیپ سبزیجات خامه ای
فلفل ها و زیتون سیاه را خرد کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید تا آب آن کاملا خارج شود. سپس تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. این دیپ خوشمزه را همراه با چیپس مورد علاقه تان نوش جان کنید. دیپ را تا ۲۴ ساعت می توانید در یخچال نگهداری کنید.
نکته: دیپ ها نوعی چاشنی یا سس هستند که معمولا به عنوان اشتها آور و یا اسنک به همراه چوب شور، بیسکوئیت های شور، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس ترتیلا، چیپس سیب زمینی و … مصرف می شوند.