آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین

مواد لازم شیرینی نان چرخی

آرد: ۷۵۰ گرم

آرد برنج:  ۲۵۰ گرم

پودر قند:  ۲۵۰ (یک ودو سوم پیمانه)

روغن جامد:  ۴۰۰گرم

زرده تخم مرغ:  ۳ عدد

تخم مرغ کامل:  یک عدد

ماست شیرین:  ۷۵گرم

وانیل شکری:  یک قاشق چای خوری

پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

ابتدا روغن جامد را آب کرده ، وقتی خنک شد با پودر قند مخلوط نمایید تا یکدست شود . در این زمان زرده تخم مرغ و تخم مرغ کامل را جدا هم بزنید و بعد پودر قند و روغن را اضافه نمایید .وانیل و ماست را اضافه و در نهایت آرد برنج وآرد سفید را نیز افزوده تا خمیر بدست آید .خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس از چرخ گوشت که قالب شیرینی چرخی را به آن وصل کرده اید بگذرانید و از شیرینی به طول ۵/۳-۴ سانتی متر برش دهید و با پودر پسته تزیین نماید . در سینی فر با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید …

نکته:

۱-می توانید بخشی از خمیر را با مقداری پودر کاکائو مخلوط نمایید.
۲-در صورت نداشتن قالب مورد نظر خمیر را باز کرده و با استفاده از کاتر شکل دلخواه خود را می توانید بدست آورید.

منبع: 7 گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *