طرز تهیه کیک کنجدی
مواد اولیه کیک کنجدی
شیر: 1پیمانه
آرد: 2پیمانه
پودر هل: 1قاشق مرباخوری
پوست رنده شده پرتقال: به میزان لازم
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
روغن: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
کنجد و دراژه های رنگی برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه کیک کنجدی
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ را به ان اضافه و مخلوط میکنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می افزاییم.
ارد را به همراه بیکینگ پودر دوبار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و به حالت دورانی هم می زنیم تاپف ان نخوابد. سپس پوست پرتقال را افزوده و کنجد را روی ان می پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیک پز قرار می دهیم و در نهایت دراژه ها را روی ان می پاشیم.
حتما این کیک و درست کنید
منبع: سوران