آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک کنجدی

مواد اولیه کیک کنجدی

شیر:   1پیمانه
آرد:   2پیمانه
پودر هل:   1قاشق مرباخوری
پوست رنده شده پرتقال:   به میزان لازم
بکینگ پودر:   یک قاشق مرباخوری
روغن:   نصف پیمانه
گلاب:   نصف پیمانه
کنجد و دراژه های رنگی برای تزیین:   به میزان لازم

طرز تهیه کیک کنجدی

ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ را به ان اضافه و مخلوط  میکنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می افزاییم.
ارد را به همراه بیکینگ پودر دوبار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و به حالت دورانی هم می زنیم تاپف ان نخوابد. سپس پوست پرتقال را افزوده و کنجد را روی ان می پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیک پز قرار می دهیم و در نهایت دراژه ها را روی ان می پاشیم.
حتما این کیک و درست کنید

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *