جنسیسلامتی

هوش جنسی

این نوع رابطه ی جنسی هوش را افزایش می دهد!

فواید داشتن یک رابطه سالم و مناسب جنسی برای سلامتی زوجین بسیار مهم است که نکته ای جالب وجود دارد که در ادامه می خوانید.

مدتهاست که تاثیر مثبت یک رابطه ی جنسی سالم و تقریبا منظم بر سلامت جسم و روان انسان ثابت شده است و جالب است که بدانید در بسیاری از بیماریهای روحی و برخی مشکلات جسمی کمک کننده ای فوق العاده محسوب می شود اما اخیرا محققان به نتیجه ای دست یافته اند که رابطه ی مستقیم با هوش و مغز دارد.

افزایش هوش با انجام این نوع رابطه جنسی

به تازگی محققان اروپایی به نتیجه ای دست یافته اند که خلاصه آن در شبکات پزشکی اروپایی به این صورت نقل شد:
محققان دریافتند که رابطه ی جنسی سالم یعنی منظم و درست محرکی برای مغز است به طوری که وقتی فرد به خصوص زنان از یک رابطه صمیمانه و بدور از هر گونه تنش و استرسی برخوردارند سیگنالهایی به مغز آنها فرستاده می شود که این سیگنالها به طور مستقیم بر روی رگهای مخ تاثیر گذاشته و به نوعی آنها را احیا و بازسازی می کند.
این درحالی است که افرادی که از رابطه ی جنسی خوبی برخوردار نیستند بیشتر در معرض افسردگی و آلزایمر قرار می گیرند.
این نتایج بعد از انجام آزمایشات دقیق بر روی صدها زن و مرد به دست آمد که اکثر آنها از شرایط هوشی متوسطی برخوردار بودند و هیچ نقطه ی متفاوت و خاصی در هوش و IQ آنها دیده نشده بود.

سکس بیشتر، برای هوش و حافظه خوب است:

تا به امروز، پژوهش‌های مختلفی در فواید سکس منتشر شده‌ است: از معرفی نزدیکی جنسی به عنوان یک ورزش گرفته تا نشان‌دادن اثر سکس بر سلامت روحی و درمان افسردگی. اما سکس و اثر مثبت آن بر هوش و  کیفیت حافظه، حرف تازه‌ای ا‌ست.

مویز‌ها را دور بریزید؛ پژوهش‌ای که توسط دانشگاه مرلیند در آمریکا و دانشگاه کونکوک در کره جنوبی مستقلا انجام شده، نشان می‌دهد که افزایش رابطه جنسی در میانسالی ممکن است انسان را باهوش‌تر کند و اثرات مخرب افزایش سن بر نگهداری و فراخوانی اطلاعات از حافظه را جبران کند.

الیزابت گولد و اریکا گلسپر، پژوهشگران حوزه مغز و اعصاب دانشکده روان‌شناسی دانشگاه مریلند، پژوهش خود را در سال ۲۰۱۳ به ژورنال «هیپوکامپ» ارائه کردند. این پژوهش به تازگی مورد توجه رسانه‌ها و خبرنگاران قرار گرفته است.

افزایش رابطه جنسی در میانسالی ممکن است انسان را باهوش‌تر کند و اثرات مخرب افزایش سن بر نگهداری و فراخوانی اطلاعات از حافظه را جبران کند.

آزمایشگاه گولد و گلسپر از موش‌های صحرایی استفاده کرده و با در نظر گرفتن میزان سکس و سن این موش‌ها، فعالیت‎های مغزی این جانداران را مورد بررسی قرار داده است. بررسی‌ مغز این موش‌ها نشان می‌دهد که با بالارفتن سن، هرچه میزان فعالیت جنسی و سکس بیشتر باشد، عملکرد مغز این حیوانات و تولید نورون‌های جدید در قسمت هیپوکامپ مغز بیشتر است.

قسمت هیپوکامپ مغز جایی است که در آن خاطرات بلندمدت شکل می‌گیرند. با افزایش سن در پستانداران و از بین رفتن نورون‌های مغز، آنها دچار انواع «فراموشی»ها می‌شوند. هیپوکمپوس یا هیپوکام از بخش‌های مهم مغز در همه پستانداران به شمار می‌رود و پژوهش‌هایی که این بخش از مغز را در پستاندارانی مثل موش‌های صحرایی بررسی می‌کنند، می‌توانند در مورد هیپوکمپوس انسان‌ها نیز پیش‌بینی‌هایی کنند.

قسمت هیپوکامپ مغز جایی است که در آن خاطرات بلندمدت شکل می‌گیرند. با افزایش سن در پستانداران و از بین رفتن نورون‌های این قسمت مغز، آنها دچار انواع «فراموشی»ها می‌شوند.  موش‌ها پس از قرارگرفتن در معرض مداوم و دراز مدت رابطه جنسی، عملکرد حافظه و شناخت‌شان بهبود یافته است. همچنین بررسی‌های مغز این موش‌ها از حضور سلول‌های عصبی جدید به ویژه در قسمت هیپوکامپ مغز داده است.

پژوهش‌های حوزه هیپوکمپوس از این جهت اهمیت دارد که نورون‌ها یا عصب‌های این بخش از مغز، اولین بخش‌های مغز هستند که در بیماری آلزایمر آسیب می‌بینند.

بیماری آلزایمر، رایج‌ترین شکل فراموشی و زوال عملکرد مغز در یادگیری، ثبت و فراخواندن اطلاعات است. تخمین زده می‌شود ۲۷ میلیون نفر از انسان‌ها به این بیماری دچار‌ هستند و هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد.

منبع:نمناک-درمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *