داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتی

خواص اعجاب انگیز سیر سیاه

اکثر مردم کشورهای اروپا و آسیا با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند برای همین ترجیح می دهند برای حفظ جوانی ، زیبایی ، سلامت و مقاوت بدنشان مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند.

خواص سیر سیاه برای سلامتی و مبارزه با بیماری ها

شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را می شنوید ، سیر تیره رنگی که مثل سیر سفید خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد. در این متن نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد می کنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیرسیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمی شود برای دستیابی به خواص سیر سیاه توصیه می شود آن را با شکم خالی میل کنید.
خواص سیر سیاه

همه چیز درباره خواص و فواید سیر سیاه

سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی موادمغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد.
مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است .
سیر سیاه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا خواص آن را از دست ندهید ریشه پیدایش سیر سیاه کاملا مشخص نیست برای همین ما تنها به بیان فواید آن بسنده می کنیم.
سیر سیاه برای چه چیزی مفید است؟
سیرسیاه خواص بیشماری دارد که در این میان چند نمونه از آنها را بیان می کنیم :

خواص سیر سیاه به عنوان آنتی بیوتیک ادرارآور

۱- سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم قوی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنال است و ۱۸ از۲۰ امینو آسید موردنیاز بدن را تامین میکند .خواص آن ۱۰برابر بیشتراز سیر تازه است چون از بروز بیماری های قلبی جلوگیری و فشارخون را کاهش می دهد وخون رارقیق می کند همچنین حملات قلبی ولخته های خونی و تراکم پلاکت های خونی را کاهش میدهد.

خواص سیر سیاه برای بیماران کلیوی

۲- ادرار آور بسیار خوبی است ، این نوع سیر چون حاوی پتاسیم است برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم وحفظ اب دربدن رنج میبرندتوصیه میشود.

کلاژن سازی پوست دیگر خواص سیر سیاه است

۳- کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.
۴- سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.
۵- سیستم دفاعی را بهبود می بخشد اگر خیلی زود بیمار می شوید به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن است اما با خوردن سیر سیاه مقابل ویروسها و باکتریها بیاستید.
۶- باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران و آنهایی که می خواهند مقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یاکمبود خواب مبارزه میکند
۷- بهترین آنتی اکسیدان است بدون شک سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری می کند وبه زودودن رادیکال های آزادکه موجب بیماری های زیادی می شود کمک می کند
۸- سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد
۹- خوردن سیر سیاه مثل نسخه طبیعی درکاهش استرس موثراست اعصاب راآرام و بابی خوابی و بدخلقی مبارزه میکند
۱۰- از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد

چگونه سیر سیاه را بخوریم تا خواص آن را دریافت کنیم؟

روش رایج مصرف سیرسیاه در میان کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی :۱ تا ۳ بوته را روزانه با شکم خالی میل کنید.
تکه های سیر را می توانید صبحانه با نان بخورید.
نکته: قبل از استراحت هیچ وقت سیر نخورید چون انرژی زااست و موجب بی خوابی می شود.
ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند.
اگر دوست دارید سیررابه سس تارت برنج یاپاستااضافه کنید.
سیرسیاه رامیتوانیددردمای منزل داخل پلاستیک شیشه طولانی مدت نگه دارید.

خواص سیر سیاه:

ـ ۱۰برابر آنتی اکسیدان موجود در سیر سفید را دارد و بوی نامطبوع ندارد.

ـ‌ خطر بروز کلسترول و سرطان را کاهش می دهد.

ـ آنتی اکسیدان بالای آن، از سلول ها در برابر بیماری ها محافظت و روند پیری را کند می کند.

ـ در سیر سفید چربی به نام الیسین وجود دارد که به طور طبیعی آنتی بیوتیک و ماده ضدقارچ ایجاد می کند. با حرارت دادن آن، الیسین به «اس- الیسیستین» تبدیل می شود که به آنتی بیوتیک و ضدقارچی محلول در آب تبدیل می شود و بدن آن را راحت تر جذب می کند.

ـ از آن جا که روند حرارتی بدون ماده شیمیایی و نگهدارنده انجام می شود، ماده غذایی بسیار سالم به حساب می آید.

ـ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ـ سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند.

ـ به جذب ویتامین B۱ کمک می کند.

ـ باعث جذب پروتئین ها می شود.

ـ کبد را تقویت می کند.

دکتر سعید مرادی‌پور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه می کنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش می دهد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد.

وی یادآور شد: سیر سیاه دارای مقادیر فراوانی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلیفنلها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدروــ کاربولین و ترکیبات ارگانوسولفور در مقایسه با سیر تازه است؛ توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی  بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه نیز می شود.

مرادی پور خاطرنشان کرد: شواهدی مبنی بر اثرات درمانی سیر سیاه از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، هیپولیپیدمی، آنتی اکسیدان، محافظت کننده سلولهای کبدی و اثرات محافظت کننده عصبی در چند دهه گذشته گزارش شده است؛ سیر سیاه به عنوان یک عامل مهم چربی سوز و کاهش وزن شناخته می شود.

این متخصص تغذیه متذکر شد: “سیر سیاه” می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است.

مرادی پور با اشاره به خاصیت کلاژن سازی “سیر سیاه” افزود: جوانان خلاق ایرانی خط تولید سیر سیاه را در کشور طراحی و بومی سازی کرده اند؛ این ماده برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای نیز می تواند مفید باشد و خاصیت انرژی زایی دارد.

وی گفت: افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، سیستم دفاعی بدن خود را تقویت می کنند؛ مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن قرنهاست که سیر سیاه را به عنوان یک غذای سنتی تولید مورد استفاده قرار می دهند.

“سیر سیاه” فرآوردهای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می شود؛ طی این فرایند، سیر را بین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد نگهداری می کنند؛ پس از آن سیر حالت ژلهای پیدا می کند، مزه آن شیرین و رنگ آن سیاه می شود.

منبع : نمناک/تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *