جمعه, اسفند ۸, ۱۳۹۹
خانه آشپزی آموزش طرز تهیه سس مایونز کم چرب

آموزش طرز تهیه سس مایونز کم چرب

آموزش طرز تهیه سس مایونز : برای درست کردن سوس مایونز در منزل از روش زیر بهره گیری نمایید سس مایونز کم چربی بهروز، تولید کننده انواع سس مایونز کم چرب

 

مواد لازم برای تهیه سس مایونز:

زرده تخم مرغ  ۲ عدد

روغن مایع ۲ لیوان

پودر خردل ۱ قاشق چایخوری

سرکه ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۴ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل مقداری

طرز تهیه  سس مایونز:

۱» زرده های تخم مرغ ، پودر خردل ، شکر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کاملا یکدست شود ، سرکه و آبلیموی تازه را مخلوط کنید و نصف آن را به مخلوط زرده اضافه نمایید.

 

۲» روغن را قطره قطره اضافه کنید و با همزن یا مخلوط کن بزنید « حتما قطره قطره و پشت سر هم روغن را اضافه کنید ، اگر با لیوان راحت نیستید روغن را داخل ظرف مخصوص روغن یا ظرف سس که میزان روغن در نظارت باشد بریزید ، تا تمام شدن نصف روغن به هیچ وجه توقف نکنید و سریع هم بزنید ».

 

۳» پس از اینکه نصف روغن را اضافه کردید و سس خودش را گرفت باقی مانده مخلوط سرکه و ابلیمو را اضافه کنید و در ادامه باقی مانده روغن را به مرور اضافه و مخلوط کنید « پس از اینکه سس آماده شد و خودش را گرفت دیگر هم نزنید چون سس شل و خراب خواهد شد ».

 

۴» فلفل را پس از اتمام کار به سس اضافه و با قاشق کمی مخلوط کنید ، سس مایونز را ۲ ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند سپس داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید ، بهتر است تا ۱ هفته سس را مصرف کنید.

مقاله مرتبط :   طرز تهیه سالمون لیمویی پیچیده شده در کاهو

 

نکته ها : سفیده تخم‌مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود چون اغلب باعث بریدن سس می‌شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.

آیا میدانستید که:

سس مایونز به عنوان چاشنی غذا، انواع ساندویچ، پایه ای برای سس گوجه فرنگی، چیپس، سیب زمینی سرخ شده فرانسوی، تخم مرغ آبپز، مرغ سرد وانواع سالاد و همین طور جهت زیباسازی مواد غذایی بهره گیری میگردد.

 

کالری سس مایونز:

هر قاشق سوپ خوري مايونز دوازده گرم چربي و يكصدوده كالري انرژي دارد.

 

سس مایونز رژیمی:

سس مايونز كم چربی سس رژیمی محسوب میگردد.

 

سس مایونز خانگی:

از آنجا که در تهیه ی سس مایونز خانگی از زرده تخم مرغ خام بهره گیری میکنند، خطر مسمومیت بوسیله سالمونلا وجود دارد.

 

برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز میکنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده بهره گیری میکنند.

 

روش نگهداری سس مایونز :

برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز میکنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده بهره گیری میکنند.

اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند.

مقاله مرتبط :   طرز تهیه سالمون لیمویی پیچیده شده در کاهو

سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد میکند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس میشود.

منبع : تالاب

مطالب مشابه

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه سالاد مرغ سوولاکی رژیمی

تمام عناصر موجود در یک سالاد یونانی و ساندویچ مرغ سوولاکی را در یک بشقاب جمع کرده ایم. حتی در این دستور غذایی فوق...

دستور تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

نان رولی سیر با پنیر پارمسان را هم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه با چاشنی پارمسان و سیر می‌توانید میل کنید و هم...

دستور تهیه یک ژله کیک توت فرنگی خوشمزه

ژله کیک توت فرنگی یک دسر بسیار خوشمزه است که به راحتی با استفاده از خامه قنادی سولیانو و ژله، می‌توانید در خانه درست...

طرز تهیه ساندویچ هندوانه

نان و پنیر و هندوانه از ترکیبات خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد. با کمی ذوق و خلاقیت می توانید این ترکیب ساده...

سس مایونز خانگی را چگونه درست کنیم؟

سس مایونز یکی از افزودنی‌های هیجان انگیز برای غذاهای ما است. با کمک این سس می‌توانیم ساندویچ‌های معمولی‌مان را به یک ساندویچ عالی و...

طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

مواد لازم خورش باقلا و گشنیز  گوشت گوسفندی:  ۵۰۰ گرم باقلا سبز:   ۵۰۰ گرم گشنیز خرد شده:   ۴ قاشق سوپخوری پیاز ۱ عدد سیر ۶ حبه زعفرن آب کرده...

بیشترین بازدید

خواص دارویی گیاه چوغان

درختچه ای کوچک است پوست آن به رنگ کبود صاف یا کمی کرکدار برگهایش کشیده نوک تیز و گلهایش در مجموعه ای در روی...

معرفی ۵ دمنوش چاق کننده فوق العاده

مطمئنا تا به حال با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از لاغری‌شان گلایه دارند و ادعا می‌کنند «هرچه می‌خورم، چاق نمیشم». لاغری می‌تواند با عوامل...

خواص دارویی گیاه کهورک ( جغجغه )

کهورک یا در زبان محلی جغجغه گیاهی است چند ساله به ارتفاع حدود ۳۰ تا ۱۱۰ سانتی متر بومی مناطق بیابانی و گرم و...

یک برش پیتزا چقدر کالری دارد؟

یتزا از غذاهای پرطرفداری است که بسیاری برای آن سر و دست می‌شکنند! اگرچه خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است اما از طرفی پیتزا...