شنبه, اسفند ۹, ۱۳۹۹
خانه آشپزی طرز تهیه نوکی یک غذای ایتالیایی

طرز تهیه نوکی یک غذای ایتالیایی

اصل این عذا متعلق به ایتالیا می باشد . نوکی (Gnocchi) در اصل به نوعی خمیر حجیم گفته می شود که در آشپزی ایتالیایی بسیار کاربرد دارد . این غذا  ، غذایی سربع، خوشمزه و آسان پخت می باشد که میتوان آنرا با سس های مختلفی تهیه نمود و با هر نوع آردی قابل تهیه است . در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم . همراه ما باشید .

این دستورالعمل ساده از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ است که جزو دستور پخت هایی است که از قدیم استفاده می شده است.

مواد لازم برای تهیه نوکی

طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی
مواد لازم مقدار
پوره سیب زمینی ۲ فنجان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
آرد همه منظوره ۲ فنجان

طرز تهیه نوکی

۱ – درون ظرفی دو فنجان پوره سیب زمینی از قبل آماده شده را بریزید. تخم مرغ و نمک را درون ظرف حاوی پوره بریزید . سپس آرد را اضافه کنید . و آنقدر هم بزنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید .

۲ – خمیر را روی سطح صاف قرارداده و با وردنه آن را پهن کنید سپس خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه را بصورت طناب در بیاورید . درازی هر طناب باید به نسبت اندازه عرض انگشت شصت شما باشد .

مقاله مرتبط :   دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی
طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی

۳ – طناب خمیری را به قطعات هم اندازه در حدود یک و نیم سانتی متر با چاقو برش بزنید .

۴ – قطعات برش داده شده را روی یک کاعذ پوستی آعشته به آرد قرار دهید.

طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی

۵ – حالا نوبت شکل دادن به قطعات خمیری است .

۶ – درون قابلمه ای آب بریزید . روی اجاق قرار دهید تا آب بجوشد به آب در حال حوشیدن یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.

طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی

۷ – نوکی ها را به آرامی درون قابلمه بریزید . تعداد نوکی ها نباید خیلی زیاد باشد درون آب بهم بخورند .

۸ – زمانی که نوکی ها در سطح آب شناور شدند یعنی آماده شده اند. این زمان در خدود ۴ دقیقه یا کمی بیشتر می باشد.

طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی

۹ – حالا نوکی های آماده شده را بوسیه یک قاشق توری مانند از آب خارج کنید . داخل ظرف یا روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب آن گرفته شود.

۱۰ – نوکی های آماده شده را درون ظرف دلخواه خود بریزید . و به دلخواه خود تزئین نمایید . میتوانید از سس هم برای تزئین استفاده نمایید .

منبع: بیر کلیک

مطالب مشابه

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه دلمه فلفل هالووین

امروز قرار است که یک غذایی زیبا و مربوط به این شب آموزش دهیم که دلمه فلفل نام دارد و طعمی بی‌نظیر نیز برای...

طرز تهیه سوپ پیاز رژیمی

این سوپ خوشمزه منبع خوب کلسیم و فسفر است سوپ فرانسوی پیاز به عنوان پیش غذا بسیار کم کالری و مفید است.کسانی که اضافه...

طرز تهیه شیرینی مسقطی خوشمزه

مسقطی از شیرینی‌های سنتی ایران است که طرفداران زیادی دارد. ماده اصلی این شیرینی نشاسته است که در آب حل می‌شود و همراه با...

طرز تهیه کیک دارچینی ساده و راحت

امروز قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما معرفی کنیم که در مدت زمانی کوتاه و بدون هیچ دردسری تهیه می‌شود....

طرز تهیه بورک سیب زمینی مارپیچی

بورک از غذاهای ترکی است که محبوبیت زیادی در جهان و به ویژه در بین ما ایرانی ها پیدا کرده است. بورک سیب زمینی...

طرزتهیه ترشی شپله (ترشی هندوانه ابوجهل)

شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید .این گیاه دارای خاصیت های زیادی است...

بیشترین بازدید

خواص دارویی گیاه چوغان

درختچه ای کوچک است پوست آن به رنگ کبود صاف یا کمی کرکدار برگهایش کشیده نوک تیز و گلهایش در مجموعه ای در روی...

معرفی ۵ دمنوش چاق کننده فوق العاده

مطمئنا تا به حال با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از لاغری‌شان گلایه دارند و ادعا می‌کنند «هرچه می‌خورم، چاق نمیشم». لاغری می‌تواند با عوامل...

خواص دارویی گیاه کهورک ( جغجغه )

کهورک یا در زبان محلی جغجغه گیاهی است چند ساله به ارتفاع حدود ۳۰ تا ۱۱۰ سانتی متر بومی مناطق بیابانی و گرم و...

یک برش پیتزا چقدر کالری دارد؟

یتزا از غذاهای پرطرفداری است که بسیاری برای آن سر و دست می‌شکنند! اگرچه خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است اما از طرفی پیتزا...