شنبه, اسفند ۹, ۱۳۹۹
خانه آشپزی دستور تهیه گوشت سرخ کرده با ادویه

دستور تهیه گوشت سرخ کرده با ادویه

پیاز، گوجه فرنگی و فلفل سبز و دیگر ادویه ها همه این ها برای لذت بخشیدن به یک غذای خوشمزه به اسم گوشت سرخ کرده با ادویه جمع شده اند.یک گوشت با انتخاب درست و یک تابه و یک شعله زیاد برای اماده کردن این شاهکار کافیست پس نمی توانم گفتن را کنار بگذارید و بیایید. در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی طرز تهیه گوشت سرخ کرده با ادویه را برایتان آورده ایم.

گوشت سرخ کرده با ادویه اسطوره سفره افطار شما

مقدار : برای ۴ نفر

مدت زمان آماده شدن : ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

مواد مورد نیاز  گوشت سرخ کرده

گوشت گاو:  ششصد گرم
روغن زیتون:  چهار قاشق غذاخوری
پیاز:  یک عدد متوسط
گوجه فرنگی:  دو عدد متوسط
فلفل سبز: چهار عدد
رب گوجه فرنگی:  یک قاشق مربا خوری
رب فلفل:  نیم قاشق مربا خوری
آب گرم:  یک لیوان
نمک:  یک قاشق چای خوری
فلفل تازه (دانه ):  نیم قاشق چای خوری
آویشن:  یک قاشق مربا خوری
گوشت سرخ کرده با ادویه اسطوره سفره افطار شما

نکته کلیدی :

به جای شستن گوشت ها ، گوشت ها را در آبکش نگه دارید تا خونشان در بیاید بعدبا دستمال کاغذی خشک کنید و در تابه بریزید.سعی کنید از جاهای نرم گوشت استفاده کنید تا راحت تر سرخ شود و مدت زمان پختتان نیزکمتر شود.

نکته ای برای پخت :

برای اینکه گوشت سرخ کرده شما لذت بیشتری را بگیرد در دقایق آخر پخت گوشت خود مقداری کره به گوشت اضافه کنید. به گوشت سرخ کرده خود بر اساس علاقه خودتان می توانید مقداری پیاز و سیر و قارچ نیز اضافه کنید.

مقاله مرتبط :   روش عالی برای مزه دار کردن گوشت گوساله
گوشت سرخ کرده با ادویه اسطوره سفره افطار شما

طرز تهیه گوشت سرخ کرده

  • برای آماده کردن گوشت سرخ کرده پیازها را به صور مکعب و کوچک خرد کنید. گوجه فرنگی هایی که پوستشان را گرفته اید متناسب با سایز پیازها خرد کنید .
  • فلفل هایی که از وسط نصف کردهو دانه هایشان را گرفته اید به صورت هلالی ببرید.
  • در یک ظرف نسوز روغن زیتون را سرخ کنید و گوشت هایی را که به صورت قطعه قطعه خرد کرده اید را اضافه کنید تا سرخ شود.
  • برای اینکه آبش کشیده نشود و همچنین ویتامین های گوشت درونش محفوظ بماند در دمای زیاد گوشتتان را دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
  • گوشتی را که رنگ ظاهری آن تغییر کرده را داخل ماهیتابه و با تکان دادن ماهیتابه جا به جا کنید و از هر طرف هم چنان سرخ کنید.
  • حال پیازهایی را که خرد کرده بودید اضافه کنید و تا زمانی که پیازها نرم شود سرخ کردن را ادامه دهیدو بعد از نرم شدن به ترتیب اول فلفل و بعد گوجه فرنگی را اضافه کنید و سرخ کنید.
  • فلفل و رب گوجه را بعد از اینکه با آب داغ قاطی کرده و آبدار کردید به گوشت های در حال پخت اضافه کنیدو فلفل را اضافه کنید و نمک و آویشن را نیز اضاافه کرده و قاطی کنید.و درب آن را بگذارید تا بپزد.
  • گوشت سرخ کرده خود را در ظرف های سرویس بکشید و به عزیزانتان سرویس کنید. نوش جان…
مقاله مرتبط :   9 ماده غذایی سیر کننده
منبع: بیر کلیک

مطالب مشابه

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه خوراک مرغ خامه ای و بروکلی

این خوراک را اگر بخواهید به روش سنتی درست کنید در هر وعده بیش از ۸۰۰ کالری خواهد داشت. اما در شیوه ای که...

طرز تهیه پوره ماهی

مواد لازم  پوره ماهی فیله ماهی بدون استخوان ۲۰۰ گرم پیازچه خرد شده ۲ قاشق مرباخوری آب لیموترش ۲ قاشق مرباخوری سس خردل ۱...

طرز تهیه رول کرپ پنیری

مواد اولیه رول کرپ پنیری تخم مرغ:  1عدد نمک:  1پنس شیر:  1لیوان ارد: حدود 3/4پیمانه جعفری:  1مشت طرز تهیه رول کرپ پنیری تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه...

طرز تهیه مانی پلو غذای محلی دامغانی ها

مانی پلو از غذا هاي سنتی دامغان می باشد. دامغان در منطقه کویری، در استان سمنان واقع شده و معمولا غذا هاي پرانرژی این...

دستور تهیه کوکی میوه ای

کوکی میوه ای را می‌توان با انواع میوه‌های خشک شده از قبیل انجیر، زردآلو، توت، کشمش و خرما تهیه کرد. در ضمن در تهیه...

طرز تهیه گمنه غذای جنوبی

گمنه از غذاهای معروف جنوبی است که از بلغور ریز گندم یل للک تهیه می‌شود. این غذا یک غذای خیلی قدیمی است که به...

بیشترین بازدید

خواص دارویی گیاه چوغان

درختچه ای کوچک است پوست آن به رنگ کبود صاف یا کمی کرکدار برگهایش کشیده نوک تیز و گلهایش در مجموعه ای در روی...

معرفی ۵ دمنوش چاق کننده فوق العاده

مطمئنا تا به حال با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از لاغری‌شان گلایه دارند و ادعا می‌کنند «هرچه می‌خورم، چاق نمیشم». لاغری می‌تواند با عوامل...

خواص دارویی گیاه کهورک ( جغجغه )

کهورک یا در زبان محلی جغجغه گیاهی است چند ساله به ارتفاع حدود ۳۰ تا ۱۱۰ سانتی متر بومی مناطق بیابانی و گرم و...

یک برش پیتزا چقدر کالری دارد؟

یتزا از غذاهای پرطرفداری است که بسیاری برای آن سر و دست می‌شکنند! اگرچه خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است اما از طرفی پیتزا...