آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه گوشت سرخ کرده با ادویه

پیاز، گوجه فرنگی و فلفل سبز و دیگر ادویه ها همه این ها برای لذت بخشیدن به یک غذای خوشمزه به اسم گوشت سرخ کرده با ادویه جمع شده اند.یک گوشت با انتخاب درست و یک تابه و یک شعله زیاد برای اماده کردن این شاهکار کافیست پس نمی توانم گفتن را کنار بگذارید و بیایید. در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی طرز تهیه گوشت سرخ کرده با ادویه را برایتان آورده ایم.

گوشت سرخ کرده با ادویه اسطوره سفره افطار شما

مقدار : برای ۴ نفر

مدت زمان آماده شدن : ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

مواد مورد نیاز  گوشت سرخ کرده

گوشت گاو:  ششصد گرم
روغن زیتون:  چهار قاشق غذاخوری
پیاز:  یک عدد متوسط
گوجه فرنگی:  دو عدد متوسط
فلفل سبز: چهار عدد
رب گوجه فرنگی:  یک قاشق مربا خوری
رب فلفل:  نیم قاشق مربا خوری
آب گرم:  یک لیوان
نمک:  یک قاشق چای خوری
فلفل تازه (دانه ):  نیم قاشق چای خوری
آویشن:  یک قاشق مربا خوری
گوشت سرخ کرده با ادویه اسطوره سفره افطار شما

نکته کلیدی :

به جای شستن گوشت ها ، گوشت ها را در آبکش نگه دارید تا خونشان در بیاید بعدبا دستمال کاغذی خشک کنید و در تابه بریزید.سعی کنید از جاهای نرم گوشت استفاده کنید تا راحت تر سرخ شود و مدت زمان پختتان نیزکمتر شود.

نکته ای برای پخت :

برای اینکه گوشت سرخ کرده شما لذت بیشتری را بگیرد در دقایق آخر پخت گوشت خود مقداری کره به گوشت اضافه کنید. به گوشت سرخ کرده خود بر اساس علاقه خودتان می توانید مقداری پیاز و سیر و قارچ نیز اضافه کنید.

گوشت سرخ کرده با ادویه اسطوره سفره افطار شما

طرز تهیه گوشت سرخ کرده

  • برای آماده کردن گوشت سرخ کرده پیازها را به صور مکعب و کوچک خرد کنید. گوجه فرنگی هایی که پوستشان را گرفته اید متناسب با سایز پیازها خرد کنید .
  • فلفل هایی که از وسط نصف کردهو دانه هایشان را گرفته اید به صورت هلالی ببرید.
  • در یک ظرف نسوز روغن زیتون را سرخ کنید و گوشت هایی را که به صورت قطعه قطعه خرد کرده اید را اضافه کنید تا سرخ شود.
  • برای اینکه آبش کشیده نشود و همچنین ویتامین های گوشت درونش محفوظ بماند در دمای زیاد گوشتتان را دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
  • گوشتی را که رنگ ظاهری آن تغییر کرده را داخل ماهیتابه و با تکان دادن ماهیتابه جا به جا کنید و از هر طرف هم چنان سرخ کنید.
  • حال پیازهایی را که خرد کرده بودید اضافه کنید و تا زمانی که پیازها نرم شود سرخ کردن را ادامه دهیدو بعد از نرم شدن به ترتیب اول فلفل و بعد گوجه فرنگی را اضافه کنید و سرخ کنید.
  • فلفل و رب گوجه را بعد از اینکه با آب داغ قاطی کرده و آبدار کردید به گوشت های در حال پخت اضافه کنیدو فلفل را اضافه کنید و نمک و آویشن را نیز اضاافه کرده و قاطی کنید.و درب آن را بگذارید تا بپزد.
  • گوشت سرخ کرده خود را در ظرف های سرویس بکشید و به عزیزانتان سرویس کنید. نوش جان…
منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *