جمعه, اسفند ۸, ۱۳۹۹
خانه آشپزی دستور تهیه کیک سبز رنگ با طعم اسفناج

دستور تهیه کیک سبز رنگ با طعم اسفناج

یک کیک جالب که با رنگش همه را تعجب زده می کند و برای کسانی که اولین بار این کیک را می بینند به هیچ وجه اسفناجی بودنش قابل تشخیص نمی باشد.با جالبترین و خوشمزه ترین حالت اسفناج یعنی کیک اسفناجی به محضرتان می آییم.با مجله اینترنتی عطارباشی همراه باشید تا طرز تهیه یک کیک سبز رنگ خوشمزه با طعم اسفناج را به شما آموزش دهیم.

محتملا کسانی که تا به حال کیک اسفناجی را نخورده اند شدیدا در پی این هستند که بدانن کیک اسفناجی به چه صورت درمی آید و چه طعمی را دارد.یک راهنمایی می کنم و آن هم این است که این کیک طعم فوق العاده ای را دارد.

مواد مورد نیاز کیک سبز

مواد مورد نیاز مقدار
تخم مرغ سه عدد
شیر یک لیوان
روغن زیتون نیم لیوان
آرد دو و نیم لیوان
پکینگ پودر یک پاکت
وانیل یک پاکت
اسفناج یخ زده دویست گرم

برای تزئین روی کیک :

یک و نیم لیوان شیر سرد با دو پاکت پودر خامه کافی می باشد.

نکته پخت :

می توانید اسفناج را آب پز کنید و بعد از اینکه آبش را کشید از همزن بگذرانید تا بوی آن نیز گرفته شود.

مقاله مرتبط :   طرزتهیه کیک خیس نارگیلی
یک کیک سبز رنگ خوشمزه با طعم اسفناج
یک کیک سبز رنگ خوشمزه با طعم اسفناج

طرز تهیه کیک سبز

  • تخم مرغ ها را ب شکر تا زمانی که به صورت خامه در بیاید هم بزنید.روغن زیتون راا اضافه کرده و همچنان هم بزنید.
  • اسفناج ها را از همزن بگذرانید و شیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید. این مایع که به کیکتان رنگ سبز را می دهد به مواد کیک اضافه کنید.
  • آرد الک شده و پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید . همه مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
  • کف سینی فرتان را کاغد روغنی بگذارید و مواد را روی آن ریخته و صاف کنید و در فری که از قبل با دماب ۱۷۰ داغ شده است به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
  • برای خامه کیک نیز شکر و پودر خامه را با شیر سرد قاطی کنید و هم بزنید و در یخچال نگه دارید تا سفت شود.
  • کیکی را که پخته شد بعد اینکه کمی استراحت دادید از فر بردارید و برعکس کنید و کاغذ روغنی را به آرامی از رویش بردارید.
  • روی کیکیتان را از خامه ای که آماده کردید بزنید و برای اینکه به راحتی بریده شود در یخچال سردش کنید و بعد سرویس کنید.
منبع: بیر کلیک

مطالب مشابه

یک دیدگاه

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه املت رژیمی بادمجان

اگر به دنبال یک غذای رژیمی ساده و بدون دردسر هستید این املت بادمجان بدون روغن رژیمی را از دست ندهید. می توانید در...

دستور طبخ آبگوشت رژیمی با مرغ

این آبگوشت یکی از غذاهای رژیمی است برای کسانی که می خواهند چاق نشوند. آبگوشت را هم می توانید رژیمی درست کنید، اما به...

طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی

این روزها که گلخانه و کشت های مصنوعی قوت گرفته و هر موقع از سال شما میتوانید با مراجعه به بازارچه، هر میوه و...

طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی

با همراه شوید در عطارباشی تا با طرز تهیه حلوای مجلسی زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ آشنا شوید… مواد لازم حلوا مجلسی آرد سفید : ۲ لیوان شکر :   یک...

طرز تهیه دسر پسته عالی و خوشمزه

دسر پسته را می توانید در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت کامل ببرید بعلاوه اینکه با خوردن آن مواد مغذی را...

دستور تهیه پیتزا مرغ و سیب  زمینی بدون خمیر

مواد لازم پیتزا مرغ و سیب  زمینی سیب زمینی ۴ عدد آرد ۱ پیمانه ماست ۱ پیمانه روغن ۲/۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد پنیر...

بیشترین بازدید

خواص دارویی گیاه چوغان

درختچه ای کوچک است پوست آن به رنگ کبود صاف یا کمی کرکدار برگهایش کشیده نوک تیز و گلهایش در مجموعه ای در روی...

معرفی ۵ دمنوش چاق کننده فوق العاده

مطمئنا تا به حال با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از لاغری‌شان گلایه دارند و ادعا می‌کنند «هرچه می‌خورم، چاق نمیشم». لاغری می‌تواند با عوامل...

خواص دارویی گیاه کهورک ( جغجغه )

کهورک یا در زبان محلی جغجغه گیاهی است چند ساله به ارتفاع حدود ۳۰ تا ۱۱۰ سانتی متر بومی مناطق بیابانی و گرم و...

یک برش پیتزا چقدر کالری دارد؟

یتزا از غذاهای پرطرفداری است که بسیاری برای آن سر و دست می‌شکنند! اگرچه خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است اما از طرفی پیتزا...