آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه کیک سبز رنگ با طعم اسفناج

یک کیک جالب که با رنگش همه را تعجب زده می کند و برای کسانی که اولین بار این کیک را می بینند به هیچ وجه اسفناجی بودنش قابل تشخیص نمی باشد.با جالبترین و خوشمزه ترین حالت اسفناج یعنی کیک اسفناجی به محضرتان می آییم.با مجله اینترنتی عطارباشی همراه باشید تا طرز تهیه یک کیک سبز رنگ خوشمزه با طعم اسفناج را به شما آموزش دهیم.

محتملا کسانی که تا به حال کیک اسفناجی را نخورده اند شدیدا در پی این هستند که بدانن کیک اسفناجی به چه صورت درمی آید و چه طعمی را دارد.یک راهنمایی می کنم و آن هم این است که این کیک طعم فوق العاده ای را دارد.

مواد مورد نیاز کیک سبز

مواد مورد نیاز مقدار
تخم مرغ سه عدد
شیر یک لیوان
روغن زیتون نیم لیوان
آرد دو و نیم لیوان
پکینگ پودر یک پاکت
وانیل یک پاکت
اسفناج یخ زده دویست گرم

برای تزئین روی کیک :

یک و نیم لیوان شیر سرد با دو پاکت پودر خامه کافی می باشد.

نکته پخت :

می توانید اسفناج را آب پز کنید و بعد از اینکه آبش را کشید از همزن بگذرانید تا بوی آن نیز گرفته شود.

یک کیک سبز رنگ خوشمزه با طعم اسفناج
یک کیک سبز رنگ خوشمزه با طعم اسفناج

طرز تهیه کیک سبز

  • تخم مرغ ها را ب شکر تا زمانی که به صورت خامه در بیاید هم بزنید.روغن زیتون راا اضافه کرده و همچنان هم بزنید.
  • اسفناج ها را از همزن بگذرانید و شیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید. این مایع که به کیکتان رنگ سبز را می دهد به مواد کیک اضافه کنید.
  • آرد الک شده و پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید . همه مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
  • کف سینی فرتان را کاغد روغنی بگذارید و مواد را روی آن ریخته و صاف کنید و در فری که از قبل با دماب ۱۷۰ داغ شده است به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
  • برای خامه کیک نیز شکر و پودر خامه را با شیر سرد قاطی کنید و هم بزنید و در یخچال نگه دارید تا سفت شود.
  • کیکی را که پخته شد بعد اینکه کمی استراحت دادید از فر بردارید و برعکس کنید و کاغذ روغنی را به آرامی از رویش بردارید.
  • روی کیکیتان را از خامه ای که آماده کردید بزنید و برای اینکه به راحتی بریده شود در یخچال سردش کنید و بعد سرویس کنید.
منبع: بیر کلیک

One thought on “دستور تهیه کیک سبز رنگ با طعم اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *