جمعه, اسفند ۸, ۱۳۹۹
خانه آشپزی طرز تهیه کاچی با تمام فوت و فن ها

طرز تهیه کاچی با تمام فوت و فن ها

مواد اولیه کاچی

آرد برنج:  یک قاشق سوپ خوری
آرد گندم:  یک پیمانه
کره:  100 گرم
شکر:  2 پیمانه
گلاب:  یک استکان چای خوری کوچک
زعفران ساییده شده:  یک قاشق مرباخوری
آب:  3 پیمانه

طرز تهیه کاچی

ابتدا در یک قابلمه استیل آب و شکر ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را بیفزایید. بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله اجاق گاز را خاموش کنید.
کره را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود.حالا نوبت به اضافه کردن آرد برنج است.
پس از اینکه آرد برنج را نیز افزودید، مخلوط آردی را روی حرارت ملایم اجاق گاز آن قدر هم بزنید تا مخلوط سرخ شود.پس از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز هم بزنید. این مدت زمان حداقل یک ربع به طول می انجامد.
در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت الی 45دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

مقاله مرتبط :   طرز تهیه توپک پاستا

نکته : شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود.
نکته : گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.
نکته : غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

کاچی با نکته و توضیحات مفصل

خواص زعفران :

 زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

منبع: سوران

مطالب مشابه

مطالب پیشنهادی

دستور تهیه پیتزا اسلایسی تن ماهی و ذرت

پیتزا اسلایسی تن ماهی و ذرت در واقع نوعی پای هم هست بنابراین برای تهیه آن می‌توانید از خمیر پای یا خمیر پیتزا استفاده...

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ به همراه ادویه

ادویه جات و گیاهان سرشار از طعم موسیر و قارچ،  به سینه مرغی که در این دستور پخت به کار می برید مزه ای...

طرز تهیه ارده پلو غذای محلی خوزستانی ها

یکی از خوشمزه ترین غذا هاي هر شهری غذا هاي محلی آن شهر میباشد این غذاها طرز تهیه آنها برای خیلی از افراد بسیار...

ته چین هویج

ته چین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست می‌کنیم...

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی یک کیک خاص و متفاوت با بافتی تر و نرم است که در آشپزی ترکی رواج دارد. در این کیک ترکی...

طرز تهیه دسر عربی مهلبیه

یکی از پودینگ‌های معروف و خوشمزه عربی-ترکی مهلبیه است که ترکیبی شبیه به فرنی خودمان دارد. این پودینگ خوشمزه می‌تواند به عنوان یک دسر...

بیشترین بازدید

خواص دارویی گیاه چوغان

درختچه ای کوچک است پوست آن به رنگ کبود صاف یا کمی کرکدار برگهایش کشیده نوک تیز و گلهایش در مجموعه ای در روی...

معرفی ۵ دمنوش چاق کننده فوق العاده

مطمئنا تا به حال با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از لاغری‌شان گلایه دارند و ادعا می‌کنند «هرچه می‌خورم، چاق نمیشم». لاغری می‌تواند با عوامل...

خواص دارویی گیاه کهورک ( جغجغه )

کهورک یا در زبان محلی جغجغه گیاهی است چند ساله به ارتفاع حدود ۳۰ تا ۱۱۰ سانتی متر بومی مناطق بیابانی و گرم و...

یک برش پیتزا چقدر کالری دارد؟

یتزا از غذاهای پرطرفداری است که بسیاری برای آن سر و دست می‌شکنند! اگرچه خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است اما از طرفی پیتزا...