آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهيه دسر سوفله موز

سوفله موز یک دسر بسیار شیک و خوشمزه و در عين حال بسيار ساده است. با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين دسر بي نظير آشنا شويد…

مواد لازم :

شكر                                ۵۰ گرم یا دو قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ                             ۳ عدد
وانیل                                ۱/۳ قاشق چایخوری
موز خردشده و خامه             از هر کدام ۲۵۰ گرم
ژلاتین                               ۲ورق
آب سرد                            ۱/۲ پیمانه
پودر قند                            ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانیل خوب با همزن می‌زنیم تا سفت و غلیظ شود.

سفیده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند می‌زنیم تا كاملا سفت شود.

حالا خامه را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه كرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بن‌ماری حل می‌كنیم و به مخلوط زرده و خامه می‌افزاییم.

سفیده تخم‌مرغ را به مواد افزوده و هم می‌زنیم.

سپس موزهای خردشده را اضافه می‌كنیم.

پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا بسته شود.

در انتها سطح سوفله را با پودر پسته ، پودرگردو و … تزیین می‌كنیم.

نكته:

به جای دو ورق ژلاتین می‌توانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده كنید.

منبع : سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *