آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه حلوا هویج با شیر ویژه ماه رمضان

یکی از پیشنهادهای افطاری امروز حلوا هویج با عطر هل و زعفران است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. کافی است ۴۰ دقیقه قبل از افطار دست به کار شوید و یک حلوای متفاوت و مقوی درست کنید.

طرز تهیه حلوا هویج با شیر

مواد لازم برای تهیه حلوا هویج

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن جامد
  • نیم کیلوگرم هویج
  • ۸ عدد هل
  • ۳ فنجان شیر پرچرب
  • یک‌چهارم فنجان شکر
  • یک‌چهارم فنجان کشمش
  • زعفران به مقدار لازم
  • یک‌چهارم فنجان مغز بادام و پسته خرد شده

طرز تهیه حلوا هویج با شیر

طرز تهیه حلوا هویج

داخل یک قابلمه یا یک تابه گود روغن جامد را با حرارت متوسط ذوب کنید. دانه‌های هل را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن پخش شود (حدود ۳۰ ثانیه). هویج‌ها را با رنده بزرگ رنده کنید و به هل و روغن اضافه کنید. حدود ۳ دقیقه هویج را تفت دهید.

شیر را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا به جوش آید. حدود ۵ دقیقه هویج و شیر را بجوشانید. حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا هویج با شیر بپزد و حدود یک‌سوم شیر تبخیر شود. هر چند دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.

شکر، کشمش و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را تا حد متسوط بالا ببرید و تا زمانی که غلظت کافی پیدا کند و براق شود هم زدن را ادامه دهید (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه). شما می‌توانید حلوا را هم به صورت داغ و هم به صورت سرد سرو کنید.

حلوا را داخل ظرف مناسب سرو کرده و همراه پسته و بادام خرد شده سرو کنید.

نکات طرز تهیه

  • حلوا را حدود ۵ روز می‌توانید داخل یخچال نگهداری کنید؛
  • مقدار مواد لازمی که برای تهیه این حلوا در نظر گرفتیم برای ۴ نفر کافی است اگر برای تعداد بیشتری می‌خواهید حلوا درست کنید، مواد را به همین نسبت زیاد کنید.
منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *