آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سس

دستور تهیه سالاد کرفس

گاهی اوقات یک سالاد رژیمی و خوشمزه جایگزین خوبی برای وعده شام است. برای تهیه این سالاد از ساقه و برگ کرفس، سیب زمینی، هویج و نخود استفاده کردیم با یک سس رژیمی که فقط ۲ قاشق آن مایونز است. شما می‌توانید مایونز را حذف کنید و به جای آن کلا از ماست استفاده کنید. با طرز تهیه سالاد کرفس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کرفس

  • ۱ لیوان هویج
  • ۱ لیوان نخود
  • ۱ لیوان سیب زمینی
  • ۱ لیوان ساقه نازک کرفس
  • ۲  لیوان برگ نازک کرفس
  • نصف لیوان گردو
  • نصف لیوان مایونز کم‌چرب
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری خردل
  • ۳ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف لیوان آبلیمو ترش
  • ۴۰۰ گرم ماست سون کم‌چرب کاله (خرید از دیجی کالا)

طرز تهیه سالاد کرفس

طرز تهیه سالاد کرفس

سیب زمینی، هویج و نخود را بشویید. داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و سیب زمینی را بپزید. به صورت جداگانه نخود و هویج را هم بپزید. بعد از این که سیب زمینی پخت، آن را پوست بکنید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. هویج و نخود هم آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود و سالاد آب نیندازد.

 کاسه بزرگ بردارید. سیب زمینی، هویج و نخود را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

ساقه نازک کرفس و برگ کرفس را هم اضافه کنید. گردو را به کمک دست خرد کنید و همراه سس مایونز کم‌چرب، نمک، دو قاشق غذاخوری خردل، سه قاشق غذاخوری فلفل، دو قاشق روغن زیتون و نصف لیوان آبلیمو به کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مزه‌ها به خورد هم روند.

در آخر ماست سون را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم روند و سالاد کمی خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و داخل ظرف مناسب سرو کنید. اگر مایل باشید

می‌توانید سالاد کرفس را داخل فلفل دلمه‌ای سرو کنید. به تعداد نفرات فلفل دلمه‌ای تهیه کنید. قسمت بالایی آن را ببرید. داخل فلفل دلمه‌ای را خالی کنید. سالاد را داخل آن بریزید و سرو کنید. می‌توانید از قسمت بریده شده به عنوان در استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *