آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه بورک پنیر و سبزی ترکیه

بورک غذای محبوب ترکیه‌ای‌هاست اما چند سالی است که با آمدن نان‌های مخصوص آن به فروشگاه‌ها، جایش را بیش از پیش در سفره ایرانی‌ها باز کرده است. در این مطلب طرز تهیه بورک پنیر و سبزی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم بورک پنیر و سبزی

  • پنیر سفید: ۲۰۰ گرم
  • ریحان تازه: ۱ دسته
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد خام: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل چیلی تازه: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  • خمیر بورک: ۱ بسته
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه بورک پنیر و سبزی

تابه را روی اجاق داغ کنید و یک قاشق از کنجدها را در آن بریزید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. مراقب باشید که کنجدها نسوزند.

فلفل چیلی را ریز خرد کنید و پنیر سفید را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید. ریحان‌ها را هم ساطوری کنید و در یک کاسه این مواد را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کنجدهای برشته شده مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک، ماست، تخم مرغ و یک قاشق روغن زیتون را مخلوط کرده و کمی بزنید.

یک لایه بورک را پهن کنید، با برس رویش یک قاشق از ترکیب ماست و تخم مرغ و روغن بکشید، یک لایه دیگر را رویش قرار دهید و این کار را تکرار کنید.

بورک پنیر

سپس موادی که مخلوط کرده‌اید را در قسمت پایینی نان بگذارید و به شیوه‌ای که در تصویری می‌بینید آن را لوله کنید.

با برس روی سیگارت یک لایه تخم مرغ و روغن بمالید، کمی کنجد خام رویش بپاشید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

وقتی سیگارت‌ها را پیچیدید، در یک تابه روغن را داغ کنید و سپس حرارت را روی متوسط (نه کم) بگذارید. میزان روغن باید به شکلی باشد که دو سوم سیگارت را بپوشاند. وقتی روغن داغ شد، سیگارت‌ها را در روغن بیندازید و وقتی سرخ شدند، از آن طرف کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *