سوپ نخودفرنگی

دستور طبخ سوپ نخودفرنگی

سوپ یکی از پیش‌غذا‌های محبوب است که در سفره ما ایرانیان جای دارد و به سادگی با انواع مواد اولیه می‌توان آن را تهیه کرد. سوپ نخودفرنگی یکی از چندین و چند نوع مختلف سوپ است؛ نخود فرنگی حاوی پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامین C است. مصرف آن می‌تواند از ابتلا به سرطان‌های روده و دستگاه گوارشی پیشگیری کند. از آنجاییکه معمولا خوراندن سبزیجات به کودکان سخت است می‌توانید مواد مغذی موجود در سبزیجات را با تهیه سوپ به فرزندانتان برسانید. در ادامه قصد داریم به شما طرز تهیه سوپ خوشمزه نخودفرنگی را آموزش دهیم؛ پس با ما همراه باشید.سوپ نخودفرنگی

مواد لازم برای تهیه سوپ نخودفرنگی

  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • ۲ و نیم فنجان آب مرغ
  • سه چهارم قاشق چای‌خوری ترخون خشک
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
  • ۲۸۰ گرم نخودفرنگی یخ‌زده
  • ۴ قایق چای‌خوری ماست کم چرب

طرز تهیه سوپ نخودفرنگی

در قابلمه‌ای بزرگ روغن زیتون را روی گاز با حرارت ملایم بگذارید. پیاز را اضافه کنید و درب آن را ببندید، هر از گاهی آن را هم بزنید تا نرم شود (حدود ۵ دقیقه کافی است). آب مرغ، ادویه و ترخون را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس نخود فرنگی‌ها را اضافه کنید و بگذارید تا وقتیکه یخشان باز شد بپزند.

با استفاده از بلندر یا گوشت‌کوب برقی سوپ را به صورت پوره درآورید. در صورتیکه می‌خواهید به صورت داغ آن را سرو کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و بعد در ظرف دلخواهتان سرو کنید.

در صورتیکه می‌خواهید آن را به صورت سرد سرو کنید، سوپ را داخل ظرف دربسته ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود. در هر حالت پیش از سرو کردن ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکنواخت شود، برای تزئین هم می‌توانید یک قاشق ماست روی هر کاسه اضافه کنید و با پاشیدن کمی سبزی خشک، یک برش لیمو، چند برگ نعنا یا جعفری تزئین کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.