طرز تهیه سوهان

طرز تهیه سوهان عسلی ترد و خوشمزه

سوهان عسلی یکی از شیرینی‌های محبوب ایام نوروز است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلفی درست کرد، در ادامه با طرز تهیه سوهان عسلی با خلال بادام و زعفران با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی

  • ۱۲۵ گرم شکر
  • ۴۰ گرم عسل
  • ۴۰ گرم کره
  • ۲۰ گرم یا ۱ قاشق غذا‌خوری گلاب
  • ۱۴۰ گرم خلال بادام
  • نصف قاشق چای‌خوری زعفران آسیاب شده
  • مقداری خلال پسته

سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی

عسل را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد و یکنواخت قرار دهید، شکر را اضافه کنید ۱ قاشق غذا‌خوری گلاب یا آب را روی شکر بریزید؛ بعد کره را اضافه کنید.

اجازه دهید مواد داخل ظرف آب شوند، کمی آن را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا بجوشد و طلایی رنگ شود، وقتی کامل جوشید خلال بادام را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکنواخت پخش شود، صبر کنید تا خلال‌ها هم طلایی شوند.

زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. رنگ سوهان عسلی باید طلایی مایل به قهوه‌ای باشد اگر کمرنگ‌تر باشد چسبنده شده و در صورتی که قهوه‌ای خیلی تیره باشد ممکن است خیلی سفت شود؛ پس در این مرحله دقت کنید.

بعد از اینکه سوهان عسلی به رنگ دلخواه درآمد حرارت گاز را کم کنید.

برای اینکه از غلظت مایه مطمئن شوید، مقداری از آن را بردارید و داخل مقداری آب سرد بریزید اگر مایه سریع خودش را گرفت و به صورت شفاف درآمد، مایه شما آماده است.

داخل سینی یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید، با قاشق مقداری از مواد را بردارید و روی آن بریزید.

بلافاصله کمی خلال پسته روی آن بگذارید. در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون هم ممکن است سوهان عسلی سریع سرد شود و خلال‌ پسته  به آن نچسبد و هم موادی که با حرارت کم روی گاز قرار داده‌ایم بسوزد.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.