آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک زنجبیلی فنجانی بخارپز

درست کردن این کیک خوشمزه و خوش عطر بسیار آسان است و مهم تر از همه این که نیازی به فر نداریم چون قرار است آن را با بخارپز آماده کنیم. کیک زنجبیلی بخارپز را با کمک دستور مرحله به مرحله زیر درست کنیم.

وسایل مورد نیاز:

  • هم زن
  • کفگیر
  • الک
  • چنگال
  • چاقو
  • ترازو
  • بخارپز
  • ۴ عدد قالب رمکین

کیک زنجبیلی بخارپز

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۸۰ گرم آرد
  • ۶۰ گرم شکر
  • ۱ قاشق زنجبیل تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • بکینگ پودر

کیک زنجبیلی بخارپز

زنجبیل را شسته و رنده کنید.

به اندازه ۲ سر انگشت بکینگ پودر داخل آرد بریزید و مخلوط کرده و کنار بگذارید.

کیک زنجبیلی بخارپز

تخم مرغ ها را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها به شکل خمیری دربیاید.

۱/۳ شکر را اضافه کنید و هم بزنید. (شکر را در ۳ مرحله اضافه کنید)

به مدت ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.

کیک زنجبیلی بخارپز

با الک آرد را به مواد اضافه کنید.

سپس روغن و در آخر زنجبیل را اضافه کنید.

کیک زنجبیلی بخارپز

داخل قالب ها را با روغن چرب کنید و سه چهارم قالب ها را با مواد پر کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

زمانی که قالب ها را کنار گذاشته اید داخل بخارپز آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.

بعد از اتمام ۱۰ دقیقه قالب ها را داخل بخارپز قراردهید.

به مدت ۱ دقیقه شعله را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کم کنید.

قبل از برداشتن درب بخارپز ۵ دقیقه صبر کنید.

با باز کردن درب بخارپز کیک های فنجانی را می بینید که کاملا پف کرده اند.

کیک زنجبیلی بخارپز

این کیک ساده را می توانید در دورهمی های دوستانه برای دوستان تان درست کنید.

اگر علاقه زیادی به طعم زنجبیل ندارید می توانید به جای زنجبیل از کاکائو یا لیمو استفاده کنید.

منبع: بدونیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *