جامبوشلز

طرز تهیه جامبوشلز ویلی خوشمزه

جامبوشلز یا پاستای صدفی یک غذای خوشمزه و بسیار مناسب به خصوص برای مهمانی‌ها است. چون از هر جهت هم از نظر پخت و هم از نظر سرو و خوردن بی‌دردسر و راحت است. این پاستا را با مواد مختلفی می‌توانیم درست کنیم، اما موادی که در نظر گرفتیم، ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجاتی مثل کرفس و فلفل دلمه‌ای است با دو مدل پنیر گودا و پنیرخامه‌ای ویلی! با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جامبوشلز ویلی

  • ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
  • ۱ حبه سیر
  • یک‌دوم ساقه کرفس (ریز خرد شده)
  • یک‌دوم عدد فلفل دلمه‌ای (ریز خرد شده)
  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آویشن
  • ۱ عدد گوجه فرنگی (خرد شده)
  • ۱۵۰ گرم پنیر خامه‌ای ویلی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • جامبوشلز پخته و آبکش شده
  • ۱۰۰ گرم پنیر گودا (رنده شده)
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری جعفری (ریز خرد شده)

طرز تهیه جامبوشلز

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. سیر، کرفس و فلفل دلمه‌ای را هم ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، آویشن را اضافه کنید. گوجه را خرد کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید.

در ادامه پنیر خامه‌ای ویلی را با نمک و فلفل اضافه کنید و حدود یک تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.

یک قابلمه را پر از آب کنید و جامبوشلزها را مطابق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

بعد از این که مواد و جامبوشلزها کمی خنک شد، مایه را داخل تک تک جامبوشلزها پر کرده و داخل یک ظرف مناسب بچینید. پنیر رنده شده و جعفری خرد شده را روی تمام جامبوشلزها بریزید و ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. جامبوشلز ویلی آماده است آن را از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.