آشپزیپیش غذا و دسرکیک و شیرینی

دستور تهیه کیک یخچالی

دسرهای یخچالی از آن دسته از دسرها هستند که مورد توجه خیلی از میزبان‌ها برای سرو در مهمانی قرار می‎‌گیرند. چون برای تهیه این نوع دسرها نیازی به فر نداریم. قبل از شروع مهمانی دسر را آماده می‌کنیم و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا زمان سرو برسد. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی

  • ۲ بسته بیسکوئیت پتی بور
  • ۲ پیمانه خامه فرم گرفته
  • سه‌چهارم پیمانه شیر کم‌چرب
  • ۲ پیمانه پودینگ شکلاتی
  • نصف پیمانه پودر کاکائو برای تزیین
  • مقداری میوه برای تزیین دسر

طرز تهیه کیک یخچالی

طرز تهیه کیک یخچالی

ابتدا قالب یا ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید و به این نکته توجه کنید که قالب انتخابی‌تان همان ظرف سرو است. قالب را به شکل مستطیل یا مربع انتخاب کنید تا بیسکویت‌ها را به راحتی بتوانید داخل آن بچینید. شیر را داخل یک کاسه یا بشقاب گود بریزید و بیسکوییت‌ها را داخل شیر بغلتانید تا کاملا آغشته به شیر شوند.

بیسکوییت‌ها را به ترتیب کف قالب بچینید. اگر جای خالی ماند، بیسکوییت به اندازه جای خالی خرد کرده و جای خالی را پر کنید.

پودینگ شکلاتی را روی بیسکوییت‌ها بریزید و تمام سطح بیسکوییت را با پودینگ بپوشانید. حالا سراغ لایه بعدی می‌رویم. مجددا بیسکوییت‌ها را با شیر خیس کنید و روی پودینگ بچینید.

حالا نیمی از خامه فرم گرفته را روی بیسکوییت به وسیله لیسک پخش کنید و دوباره روی آن‌ها بیسکوییت خیس خورده بچینید. یک لایه دیگر پودینگ روی بیسکوییت بریزید و مجددا بیسکوییت روی پودینگ بچینید. باقی خامه را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت‌ها را با خامه بپوشانید.

روی کیک را با مقداری پودر کاکائو و خامه فرم گرفته و میوه دلخواه‌تان تزیین کنید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت دسر آماده است.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *