آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه لوز نارگیل (شیرینی مخصوص عید)

لوز نارگیل، یکی از شیرینی‌های محبوب عید است اما شاید ندانید که آماده کردن این شیرینی دوست‌داشتنی بسیار ساده است و حتی برای تهیه کردنش، نیازی به فر ندارید. طرز تهیه لوز نارگیل را در ادامه مطلب بخوانید و برای پذیرایی عید، این شیرینی پرطرفدار را آماده کنید.

مواد لازم

  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پودر یا خلال پسته: مقداری برای تزیین

طرز تهیه لوز نارگیل

شکر را با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. صبر کنید تا شکر در آب حل شود و شربت قوام بیاید. در میانه کار، گاهی شربت را هم بزنید تا ته نگیرد. شربت شما بعد از حدود نیم ساعت روی حرارت ملایم آماده خواهد شد. سپس کمی از آن را بین دو انگشتتان بگیرید و اگر حالت مومی شکل داشت، می‌توانید مطمئن باشید که شربت‌تان قوام آماده.

سفیده تخم‌مرغ را با همزن روی دور تند بزنید تا سفید شده و پف کند. وانیل را هم در میانه زدن به سفیده تخم مرغ اضافه کنید.

سفیده را به شربت اضافه کنید و فورا از روی حرارت بردارید و هم بزنید. در میانه هم زدن، آبلیمو را اضافه کنید تا شربت شکرک نزند.

وقتی سفیده و شربت با هم خوب ترکیب شدند و کمی از حرارت افتادند، پودر نارگیل را هم اضافه کنید. سپس مواد را در ظرف دلخواه بریزید و برای دو ساعت در یخچال نگه‌دارید.

بهتر است دیواره ظرفی که انتخاب می‌کنید کوتاه باشد تا وقت جدا کردن لوز از ظرف، تکه‌های آن خرد نشود. می‌بینید؟ طرز تهیه لوز نارگیل ساده‌تر از چیزی است که فکرش را می‌کردید.

وقتی که ظرف را از یخچال بیرون آوردید، روی آن را با پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به اندازه دلخواه، به شکل لوزی برش بزنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *