آشپزیکباب و کتلت

طرز تهیه کراکت گوشت و پنیر

کراکت گوشت و پنیر می‌تواند به عنوان یک فینگرفود خوشمزه برای پذیرایی در میهمانی‌ها یا یک شام سبک سرو شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کراکت گوشت

  • ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • ۵۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۵۰ گرم پنیر پارمسان کاله (خرید از دیجی کالا)
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۱۰۰ گرم آرد الک شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱۵۰ گرم پودر سوخاری

مواد لازم برای تهیه سس

  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۵۰ گرم نعناع خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری آب جوش

طرز تهیه کراکت گوشت

طرز تهیه کراکت گوشت

ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید. سپس آبپز یا کبابی کنید.

پیاز را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید. گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید.

بعد از این که سیب زمینی پخت، آن را به شکل پوره در بیاورید. داخل یک کاسه بزرگ، سیب زمینی را با جعفری خرد شده، پودر پنیر پارمسان مخلوط کنید. بعد از این که گوشت تغییر رنگ داد و پخت، مقدار کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. گوشت را داخل بشقاب بریزید تا خنک شود.

سپس به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و ترکیب کنید. نمک و فلفل هم به مقدار لازم اضافه کنید.

به کمک دست مقداری از مواد کراکت را بردارید و به آن فرم دهید. حداکثر مواد به ۱۲ رول تقسیم کنید. رول‌ها را داخل کاسه‌ای از آرد بغلتانید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی‌شان گرفته شود.

یک کاسه متوسط بردارید و ۲ تخم مرغ را داخل آن بشکنید. کمی نمک و فلفل هم به تخم مرغ اضافه کنید. در  ظرف دیگر، مقداری پودر سوخاری بریزید. رول‌ها را در تخم مرغ فرو ببرید و به پودر سوخاری آغشته کنید. این مرحله را دوبار تکرار کنید تا ضخامت لایه سوخاری بیشتر شود.

داخل تابه‌ای ۲ تا ۳ قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. کراکت‌ها را درون تابه بریزید و سرخ کنید. سپس روی کاغذ یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

برای تهیه سس همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

کراکت‌ها را داخل ظرف مناسب بریزید. سس را هم داخل یک کاسه کوچک ریخته و کنار کراکت سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *