آشپزیصبحانه و مرباغذای بین المللی

طرز تهیه حلیم اسکاتلندی مناسب صبحانه

حلیم اسکاتلندی از صبحانه‌های سالم و مقوی محسوب می‌شود. جو پرک میزان آب زیادی به خود جذب می‌کند بنابراین باعث پر شدن معده می‌شود و کمک می‌کند شما دیر‌تر احساس گرسنگی کنید.

حلیم اسکاتلندی چطور به وجود آمد؟

در گذشته راهی برای نگهداری غلاتی مثل جو وجود نداشت، بنابراین با تبدیل آن به خمیرماندگاری‌اش را بالا می‌بردند. اسکاتلندی‌ها این خمیر را در محفظه‌های چوبی و خنک نگهداری می‌کردند. در سرما این خمیر سفت‌تر و غلیظ‌تر می‌شد به طوری که می‌توانستند آن را برش دهند و در طول چند روز به عنوان ناهار یا صبحانه مصرف کنند.

حلیم اسکاتلندی در اصل تنها با آب، جو و نمک تهیه می‌شد، به تدریج به شکل غلیظ و خامه‌ای  که ما امروزه می‌شناسیم تبدیل شد که آن را با شیر، خامه، کره، شکر، شربت افرا یا مربا مصرف می‌کنیم.

دستور تهیه امروز ما به این صبحانه مفید و سنتی اختصاص دارد.

مواد لازم برای تهیه حلیم اسکاتلندی

  • ۱۱۰ گرم جو پرک
  • ۲۷۵ میلی‌لیتر شیر کم چرب کاله (خرید از دیجی کالا)
  • شکر، عسل یا مربا به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

حلیم اسکاتلندی

طرز تهیه حلیم اسکاتلندی

جو پرک را در قابلمه بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد، کمی نمک به حلیم اضافه کنید. هم‌زدن را ادامه دهید تا حلیم غلیظ شود.

وقتی حلیم شروع به غلیظ شدن کرد حرارت آن‌ را کم کنید، تقریبا ۷ دقیقه حلیم را روی حرارت ملایم بگذارید. (اگر به غلظت کافی رسید می‌توانید قبل از ۷ دقیقه آن را خاموش کنید.)

می‌توانید در صورت تمایل به جای شیر از آب استفاده کنید یا به نسبت نصف به نصف آب و شیر را مخلوط کنید. اگر دوست دارید حلیم شما حالت خامه‌ای داشته باشد از شیر استفاده کنید.

حلیم اسکاتلندی شما آماده است. آن را در کاسه بریزید و با شکر، عسل، مربا یا قطعات میوه میل کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *