آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه شیر برنج توت فرنگی

بعضی‌ها با عسل ترکیبش می‌کنند و بعضی‌ها طعمش را با هل یا دارچین دوست دارند. اما اگر طرفدار دسر قدیمی شیر برنج باشید، بعید نیست که از اضافه کردن شربت توت‌فرنگی به آن هم لذت ببرید. در ادامه این مطلب، طرز تهیه شیر برنج توت فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم شیر برنج توت فرنگی

  • برنج: ۱ پیمانه
  • شربت  توت فرنگی: ۱ فنجان
  • شکر: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ لیتر
  • خامه: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیر برنج توت فرنگی

برای تهیه شیر برنج توت فرنگی، مثل دیگر انواع شیر برنج، ابتدا برنج رو در ۲ پیمانه آب بخیسانید. پس از یک ساعت، آب را به جوش بیاورید و آن را همراه با نصف قاشق‌چایخوری نمک روی اجاق بگذارید.

برنج را آنقدر بپزید که دانه‌های آن باز شوند. برای پخت سریع‌تر، می‌توانید از برنج نیم‌دانه استفاده کنید.

بعد از پخت، به آرامی برنج‌ها را با گوشت‌کوب دستی بکوبید. نه آنقدر که کاملا له و یکدست شوند. این کار را با پشت قاشق هم می‌توانید انجام دهید.

شیر را به برنج‌ها اضافه کنید و زیر اجاق را زیاد کنید تا به جوش بیاید. تا این فاصله، باید کنار قابلمه بایستید و با هم زدن، مانع سر آمدن شیر شوید.

وقتی شیر به جوش آمد شکر را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود. میزان شکر این شیربرنج، به دلیل اضافه شدن شربت توت‌فرنگی به آن کمتر است. پس نگران کم‌شیرین بودن آن در این مرحله نباشید.

بعد از جوش آمدن شیر، خامه را اضافه کرده و به همزدن و پخت ادامه دهید تا بخشی از شیر تبخیر شود. به خاطر داشته باشید که بعد از خاموش کردن اجاق، شیربرنج غلیظ‌تر خواهد شد.

شیر برنج را پیش از آنکه سرد شود، در ظرف دلخواهتان بریزید و بین آن، لایه لایه با قاشق شربت آلبالو بریزید.

(خرید شیر برنج دارچینی کاله از دیجی‌کالا)

شیر برنج توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه شربت  توت فرنگی

  •  توت فرنگی: نیم کیلو
  • شکر: نیم کیلو

طرز تهیه شربت توت فرنگی

 توت فرنگی‌ها را بشویید و پس از خشک شدن، کاسبرگ‌ها را جدا کنید.

یک ردیف  توت فرنگی در ظرف بچینید و یک لایه شکر روی آن بپاشید، سپس این کار را تا تمام شدن  توت فرنگیها تکرار کنید.

 توت فرنگی‌ها را حدود ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت بکنند و آب بیندازند. سپس با همان قابلمه، روی اجاق بگذارید.

نیازی به اضافه کردن  توت فرنگی‌ها وجود ندارد و آبی که از آنها خارج شده برای پخت کافی است.

وقتی توت فرنگی‌ها به جوش آمدند، حرارت را کم کنید تا آرام آرام بپزند و قوام بگیرند.

بعد از پخت می‌توانید دانه‌‎های  توت فرنگی را خارج کنید و شربت آن را بین شیر برنج بریزید، یا اینکه با گوشت‌کوب برقی، مارمالاد  توت فرنگی درست کرده و آن را به شیر برنج توت فرنگی اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *