میت بال

طرز تهیه کسرول میت بال

با میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان کلی غذاهای خوشمزه می‌توان درست کرد. با طرز تهیه کسرول میت بال با پنیر بوترکیزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر

  • ۱ عدد نان باگت اسلایس شده (هر برش حدودا ۳ سانتی‌متر ضخامت داشته باشد)
  • ۲ حبه سیر
  • ۵۰ گرم کره
  • نصف قاشق چای‌خوری آویشن

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

  • ۵ عدد متوسط گوجه فرنگی (رنده شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ عدد متوسط پیاز نگینی (ریز خرد شده)
  • ۲ حبه  سیر (خرد شده)
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نصف قاشق چای‌خوری آویشن
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ریحان و جعفری خرد شده (از هر کدام)

مواد لازم برای تهیه کسرول میت بال

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد متوسط پیاز رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری ریزخرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه
  • یک‌چهارم پیمانه پنیر پارمسان
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • ۱ حبه سیر رنده شده
  • ۱ پیمانه پنیر موزارلا
  • ۱ پیمانه پنیر بوترکیزه رنده شده (خرید از دیجی کالا)

طرز تهیه کسرول میت بال

طرز تهیه کسرول میت بال

ابتدا سس مارینا را را تهیه کنید. پیاز نگینی را با روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه و خیلی کم تفت دهید.

رب را اضافه کرده کمی مخلوط کنید. سپس پوره گوجه فرنگی (بدون پوست) را همراه برگ بو، نمک، فلفل، آویشن و سبزیجات خرد شده اضافه کنید.

زمان دهید تا مواد کمی غلظت پیدا کنند. سپس آبلیمو و سرکه بالزامیک را اضافه کنید.

پس از یکی دو جوش از روی شعله بردارید و در صورت تمایل در مخلوط کن سس را میکس کنید تا یکدست شود.

برای درست کردن نان سیر، کره نرم را با پوره سیر و آویشن مخلوط کنید و روی برش‌های نان به صورت یکنواخت بمالید.

روی سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کمی دورهای نان طلایی شده و نان‌ها کمی کرانچی و ترد شوند.

برای درست کردن میت بال تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس گلوله‌‌هایی به اندازه گردوی کوچک درست کرده و با کمی کره آن را سرخ کنید. سپس کنار بگذارید.

در مرحله آخر در ظرف مورد نظر کمی از سس مارینارا کف ظرف ریخته و یکنواخت پخش کنید.

نان‌ها را کف ظرف بچینید و روی نان‌ها پنیر بوترکیزه را به صورت یکدست پخش کنید. سپس باقی‌مانده سس مارینارا را به صورت یکنواخت روی پنیر ریخته و روی آن میت بال‌ها را بچینید. در آخر پنیر پیتزا را ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید.

کسرول را در همان ظرف به همراه کمی ریحان تازه خرد شده سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.