آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه زالوک مراکشی با پنیر کبابی

زالوک نوعی سالاد پخته شده مراکشی است که با گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل و زیره تهیه می‌شود. می‌خواهیم این سالاد بسیار خوشمزه را با پنیر کبابی یا هالومی درست کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه زالوک با پنیر کبابی

  • ۳ عدد بادمجان
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ میخک سیر (ریز خرد شده)
  • ۴ عدد گوجه فرنگی  (ریز خرد شده)
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق چای‌خوری زیره سبز
  • ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • نصف قاشق غذاخوری تخم فلفل
  • ‍۱ عدد برگ بو
  • یک قاشق چای‌خوری شکر کاسترد
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • جعفری (خرد شده)
  • ۳۰۰ گرم پنیر کبابی یا هالومی (خرید از دیجی کالا)

طرز تهیه زالوک با پنیر کبابی

طرز تهیه زالوک با پنیر کبابی

ابتدا بادمجان‌ها را روی حرارت گاز یا اگر ذغال در دسترس دارید، کبابی کنید. بعد از این که کبابی شدن، آن‌ها را کنار قرار دهید تا خنک شوند. سپس پوست سوخته بادمجان‌ها را کاملا جدا کرده و گوشت آن را ریزریز خرد کنید.

۳ قاشق غذاخوری از روغن را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط دهید. سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، زیره سبز، پاپریکا، تخم فلفل چیلی، برگ بو و شکر را با مقدار کمی نمک و ۱۰۰ میلی‌لیتر آب به تابه اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.

حالا تکه‌های بادمجان را داخل سس بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا زمانی که سس به خورد بادمجان رفته و غلیظ شود. حالا آبلیمو و جعفری را اضافه کنید.

قارچ را به سس و فصل بریزید. برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر کباب بزنید و گهگاه تکان دهید، یا تا زمانی که سس دوست داشتنی و ضخیم باشد. آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.

۲ قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه دیگر بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید. زالوک را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و تکه‌های پنیر کبابی را روی آن بچینید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *