آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه فنجان قارچ و موزارلا

فنجان قارچ و موزارلا را علاوه بر پیش‌غذا می‌توان به چشم یک فینگرفود هم نگاه کرد. این فنجان خوشمزه را یاد بگیرید و در مهمانی‌هایتان به عنوان یک پیش‌غذا یا فینگرفود خوشمزه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه فنجان قارچ و موزارلا

  • ۱ بسته خمیر هزارلا
  • ۱ عدد پیاز (نگینی خردشده)
  • روغن زیتون (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم
  • ۲۳۰ گرم قارچ (ورقه‌ای خردشده)
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
  • یک‌سوم پیمانه گوجه‌فرنگی (نگینی خردشده)
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری سرکه سفید
  • پیازچه (خردشده)
  • یک‌دوم پیمانه جعفری (پاک و خردشده)
  • ۱۱۰ گرم پنیر موزارلای گیلاسی (دونیم‌شده)
  • یک‌چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی (نگینی خردشده)

طرز تهیه فنجان قارچ و موزارلا

طرز تهیه فنجان قارچ و موزارلا

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی‌شده باز کنید و آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس خمیرها را داخل قالب مافین قرار دهید و قالب‌ها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند. پس از این مدت، قالب‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا قالب‌ها خنک شوند.

پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس قارچ، پودر سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.

گوجه‌فرنگی و سرکه سفید را به تابه اضافه کنید و تفت دهید سپس پیازچه و جعفری را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن، تابه را از روی حرارت بردارید.  از مخلوط بالا، به اندازه یک قاشق چای‌خوری داخل خمیرها در قالب ریخته سپس پنیر موزارلا را روی آن‌ها بریزید و قالب‌ها را مجدداً ۷ تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، روی همان درجه حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

فنجان‌های قارچ و موزارلا را از فر خارج کرده، فلفل دلمه‌ای را روی آن‌ها بریزید و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *