آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه گرانولا

گرانولا

طرز تهیه 3 غذای مقوی با حبوبات و غلات

مواد لازم برای تهیه گرانولا

  • ۸ فنجان جو دو سر پرک
  • یک و نیم فنجان گندم پرک
  • یک و نیم فنجان سبوس جو
  • ۲ فنجان دانه آفتاب‌گردان
  • ۱ فنجان بادام (خرد شده)
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری گردو ژاپنی (ریز خرد شده)
  • ۱ فنجان گردو (ریز خرد شده)
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌ونیم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک‌چهارم  فنجان سیروپ
  • سه‌چهارم فنجان عسل
  • ۱ فنجان روغن نباتی
  • ۱ قاشق غذاخوری دارچین
  • ۱ قاشق غذا‌خوری عصاره وانیل
  • ۲ فنجان کشمش (خشک شده)

طرز تهیه گرانولا

فر را روی دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. روی قالب‌های فر را کاغذ نسوز یا آلومینیومی قرار دهید.

جو دو سر پرک، گندم پرک، سبوس جو، دانه آفتاب‌گردان، بادام، گردو ژاپنی و گردو معمولی را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

حالا داخل یک قابلمه، نمک، شکر قهوه‌ای، سیروپ، عسل، روغن گیاهی و دارچین را با هم مخلوط کنید و به وسیله یک همزن دستی خوب هم بزنید. مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را خاموش کنید و مایه به دست آمده را به کاسه اضافه کنید. هم بزنید تا مایه به تمام مواد نفوذ کند.

مواد را داخل قالب‌های فر بریزید و پخش کنید و کمی با قاشق سطح آن را فشار دهید تا فشرده شود. قالب را داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.

در آخر قالب‌ها را از فر خارج کرده، کشمش‌ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.

گرانولا آماده است. آن را در شیشه‌های بزرگ نگهداری کرده و هر زمان که مایل بودید، میل کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما با ماست امتحانش کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *