آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا

معمولا دلمه بادمجان، با استفاده ازگوشت فراوان و سبزیجات معطر و تهیه می‌شود و داخل آن با برنج و لپه پر می‌شود. اما برای تهیه یک دلمه بادمجان خوش‌عطر و سرشار از پروتئین، همیشه با سبزی‌های معطر نیاز ندارید. شما می‌توانید با عطر پنیر، دلمه بادمجان را طعم‌دار کنید و بدون اضافه کردن کربوهیدرات‌هایی مثل برنج و لپه، دلمه بادمجان با گودا را تهیه کنید.

مواد لازم

  • بادمجان قلمی کوچک: ۴ عدد
  • پنیر گودا: ۱۵۰ گرم
  • وجه فرنگی فیله شده: ۴ عدد
  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • مغز دانه کدو و آفتابگردان: ۲ قاشق سوپ خوری
  • گشنیز خرد شده: ۲۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دلمه بادمجان با گودا

طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا

بادمجان‌ها را با چاقو به صورت طولی به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.

داخل بادمجان‌ها را خالی کنید تا فرم قایقی به خود بگیرند و در ظرفی حاوی آب و نمک ۱۵ دقیقه بخیسانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.سپس با دستمال حوله‌ای آب اضافی آن‌ها را بگیرید و خشک کنید. مراقب باشید که قبل از پر کردن بادمجان‌ها و سرخ کردنشان، آنها به‌طور کامل خشک شده باشند.

در تابه‌ای روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا کمی نرم شوند و برای پر شدن آماده شوند. در این مدت در تابه دیگری، پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

گوجه‌‎فرنگی فیله و نگینی خرد شده و قارچ ها را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و همه آنها را تفت دهید تا مخلوط داخل تابه، مثل یک سس غلیظ شود. حالا گشنیز و مغزها را به سس گوجه‌فرنگی اضافه کنید و مواد را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. مایع داخل دلمه بادمجان با گودا حالا آماده است.

داخل بادمجان‌ها را با این مخلوط پر کنید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید و داخل سینی فر بچینید. دلمه بادمجان شما باید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزد.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *