آشپزیپیش غذا و دسرساندویج و پیتزاغذای بین المللی

دستور تهیه دوسا (پنکیک هندی)

دوسا نوعی پنکیک و غذای بومی جنوب هند است که تا حدودی شبیه کرپ است. دوسای هندی در انواع مختلف دوسا مالاسا، دوسا راوا و دوسای پیاز و غیره پخته می‌شود. در هند این غذا با سالادی به نام سامبار همراه سیب زمینی و پنیر آسیایی سرو می‌شود. با طرز تهیه دوسا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دوسا پنکیک هندی

  • ۳ پیمانه آرد گندم کامل
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر آنغوزه
  • ۵ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۳ عدد فلفل قرمز تند (خرد شده)
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه
  • روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه دوسا پنکیک هندی

طرز تهیه دوسا پنکیک هندی

آرد، پودر آنغوزه، نمک و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس با هم مخلوط کنید.

مقداری آب سرد به مخلوط اضافه کنید تا مایه رقیقی به دست بیاید. فلفل و برگ‌های خرد شده گشنیز را هم اضافه کنید. مایه دوسا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

یک تابه با قطر ۲۰ سانتی‌متر بردارید و کف آن را با برس آشپزی چرب کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، حدود یک‌سوم پیمانه از مایه دوسا را داخل تابه بریزید. تابه را به بچرخانید تا مایه در تمام کف تابه به صورت یکنواخت پخش شود.

  • ادویه‌های هندی و خواص درمانی آن‌ها

وقتی پنکیک شروع به طلایی شدن کرد ( زمانی حدود ۳ دقیقه)، به وسیله یک کفگیر دوسا را برگردانید و طرف دیگر آن هم حدود ۱ تا ۲ دقیقه بپزید. اولین پنکیک آماده است.

به همین ترتیب مایه دوسا را هم بزنید و دوباره دوساهای دیگر را هم درست کنید و داخل یک بشقاب بچینید.

دوسا را با چاشنی گوجه فرنگی یا آناناس یا ماست سرو کنید.

نکات طرز تهیه دوسا

  • مقدار فلفل بستگی به ذائقه شما دارد.
  • بهتر است آرد را قبل از استفاده الک کنید.
  • دوسا را می‌توانید کنار انواع خوراک‌های آسیایی سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *