آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک هویج بدون شکر با کرم پرتقال

اگر اینکه بخاطر رژیم لاغری‌تان، مدت‌هاست کیک و شیرینی نخورده‌اید، خودتان دست بکار شوید و کیک هویج بدون شکر را در آشپزخانه‌تان تهیه کنید. نگران نباشید؛ خوردن یک برش از این کیک با چای عصرانه‌تان، شما را چاق نخواهد کرد. اگر این کیک را به ۱۲ قطعه تقسیم کنید، هر برش از آن ۲۷۷ کیلوکالری انرژی را به بدن شما وارد خواهد کرد. هر قطعه از این کیک ۷ گرم پروتئین، ۱۴/۵ گرم کربوهیدرات و ۲۲ گرم چربی خواهد داشت و با خوردن یکی از ۱۲ برش، ۱/۵ گرم فیبر به بدنتان وارد خواهد شد.

مواد لازم

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • بادام زمینی: ۱۰۰ گرم
  • کشمش: ۵۰ گرم
  • گردو خرد شده: ۵۰ گرم
  • جوش شیری: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ بزرگ: ۳ عدد
  • روغن آفتابگردان: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • شیر نیم چرب: ۳ قاشق غذاخوری
  • هویج رنده شده: ۳۰۰ گرم
  • مواد لازم برای روکش
  • پنیر خامه‌ای پرچرب: ۱۵۰ گرم (خرید پنیر خامه‌ای ویلی از دیجی‌کالا)
  • پرتقال خرد شده: ۱ عدد متوسط

کیک هویج بدون شکر

طرز تهیه کیک هویج بدون شکر

فر را روی درجه ۱۸۰ روشن کنید و در مدتی که فر درحال گرم شدن است، آرد، بادام، کشمش، گردو و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ بریزید و کاملا مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ را خوب بزنید و سپس روغن و شیر را با آن مخلوط کرده و هویج رنده را اضافه کنید.

پس از مخلوط شدن تخم‌مرغ با مواد گفته شده، همه آنها را به ترکیب آرد و سایر مواد اضافه کنید.

کف ظرف را خوب چرب کنید و پس از ریختن مواد کیک در آن، ظرف را در وسط سینی فر قرار دهید.

وقتی اطراف کیک از ظرف جدا شد، یعنی کیک شما آماده سرو است. آن را از فر خارج کنید و پنیر خامه‌ای که هم زده‌اید را روی آن بکشید.

می‌توانید از قبل پوست پرتقال را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید یا اینکه بعد از روکش کردن کیک، پوست پرتقال‌های رنده شده را روی آن بریزید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *