آشپزیسوپ و آش

سوپ سبزیجات برای پاکسازی بدن

بدن ما بدون وقفه در حال کار کردن است تا به وظایف خود عمل کند. مواد غذایی را دریافت و با تجزیه آن ها ریز مغذی های مورد نیاز برای ساخت و توسعه عضات را تأمین می کند. اما همیشه این طور نیست؛ بدن ما به دلیل ورود سموم و توکسین ها ضعیف شده و ممکن است براحتی از انجام وظایف اصلی باز بماند. یادتان باشد که بیشترین مشکلات و بیماری های مزمن ناشی از همین تجمع توکسین ها به مرور زمان است. این ضایعات باعث آسیب به DNA و به خطر انداختن عملکردهای حیاتی و سلول های بدن می شود. ارگان هایی که بیشتر در معرض تجمع توکسین ها قرار دارند شامل روده ها، کلیه ها و کبد است چون وظیفه تبدیل مواد غذایی را برعهده دارند. این ارگان ها تصمیم می گیرند که چه چیزی باید در بدن حفظ و چه چیزی باید دفع شود. در نتیجه لازم است شما در جهت دفع این سموم همیار بدنتان باشید.

در این شماره از آشپزی ورزشی به طرز تهیه یک وعده غذایی عالی برای خلاصی از سموم و توکسین ها می پردازیم با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ پاکسازی

۲قاشق چای خوری از روغن زیتون
۳ فنجان هویج کوچک تکه شده
۴ ساقه ی کرفس، چهارگوش شده
۳ عدد شلغم کوچک پوست کنده
و چهارگوش شده
۱فنجان پیاز زرد چهارگوش شده
۳ عدد سیر خردشده
۲ عدد گوجه بزرگ چهارگوش شده
۱۵ اونس لوبیا چشم بلبلی شسته شده و خشک شده
۱۵ اونس لوبیاچیتی شسته شده و خشک شده
۱ خوشه کلم پیچ، به خوبی خر دشد ه
۱ عدد کدوسبز، چهارگوش شده فنجان گشنیز تازه، خردشده
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه

دستورالعمل آشپزی:

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. هویج ها، کرفس، شلغم ها و پیاز را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بر روی گرمای اندک آهسته بجوشانید. سیر را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه دیگر بجوشانید. مایه غذا، گوجه ها، لوبیاسفید و لوبیاچیتی را اضافه کنید و برای یک ساعت و یا تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند، بجوشانید. حدود ۲۰ دقیقه قبل از سرو کردن غذا، کلم پیچ، کدوسبز و
گشنیز را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. ادویه ی نمک و فلفل را قبل از سرو کردن اضافه کنید.

پیشنهاد آماده سازی:

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۱ساعت و ۲۵ دقیقه
تهیه شده: برای ۱۰ پرس
اندازه هر پرس: ۲ فنجان

منبع: تک اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *