آشپزیکباب و کتلت

دستور تهیه خوراک بوقلمون کبابی

تهیه یک بوقلمون کبابی در خانه کمی چالش برانگیز است. این گوشت از بهترین گوشت‌ها است زیرا شامل هر دو نوع گوشت سفید و قرمز می‌شود. این نوع گوشت چون میزان استخوان کمتر و گوشت بیشتری نسبت به گاو دارد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. در هنگام پخت بوقلمون حواستان باشد از ابزاری استفاده کنید که به مواد دیگر آغشته نشده باشند و کاملا تمیز باشند.

اگر بوقلمون شما یخ زده است لازم است آن را از مدتی قبل‌تر از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا دمای آن کاهش پیدا کند.

مواد مورد نیاز برای تهیه بوقلمون کبابی

  • ۵۰۰ گرم ران بوقلمون
  • ۲۰ گرم گشنیز تازه با ساقه
  • ۲۰ گرم نعنای تازه با ساقه
  • ۲ سانت و نیم زنجبیل تازه (خردشده)
  • ۶ تا ۸ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذا خوری زیره (آسیاب‌شده)
  • ۱ قاشق غذا خوری تخم گشنیز (آسیاب‌شده)
  • ۱ عدد چیلی سبز تازه بزرگ
  • یک دوم قاشق غذا خوری چیلی قرمز (آسیاب‌شده)
  • ۱ قاشق عذا خوری آبلیمو
  • نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه بوقلمون کبابی

طرز تهیه بوقلمون کبابی

گوشت بوقلمونتان را کاملا تمیز کرده و تار و پود آن را کاملا از هم جدا کنید. چربی آن را دور نریزید. گوشت بوقلمون را به همراه گشنیز، نعنا، زنجبیل، سیر و چیلی سبز چرخ کنید.

بعد از اینکه مواد را با هم چرخ کردید، پودر زیره، تخم گشنیز، چیلی قرمز، آبلیمو و نمک را اضافه کنید. آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت درب آن را بگذارید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

به اندازه یک گلوله ۵ سانتی‌متری از مخلوط گوشت چرخ‌ کرده بردارید و با دست آن را به خوبی ورز دهید. گلوله گوشت را روی وسط سیخ مخصوص کباب کوبیده قرار دهید و دور تا دور سیخ را بپوشانید. حتما از سیخ مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید.

دستتان را کمی با روغن یا آب آغشته کنید و روی گوشت بمالید و آن را به شکل سوسیس به قطر ۲ و نیم سانتی‌متری در آورید. به همین ترتیب باقی مخلوط گوشت را به سیخ بکشید. سیخ‌های گوشت را روی منقل که از پیش روشن کرده‌اید، کباب کنید. بیش از اندازه کباب‌ها را نپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *