دستور پخت املت تونسی
شما به ترکیب تخم مرغ همزده و رب گوجه فرنگی چه میگویید؟ بله، ما ایرانیها به این غذا املت میگوییم و در بسیاری از نقاط دیگر دنیا آن را به اسم شاکشوکا میشناسند، اما تونسیها به آن اوجیا Ojja میگویند. این غذا که در تونس به عنوان یک غذای سریع و اغلب برای صبحانه خورده میشود به شدت تحت تاثیر طعم غذاهای بربر قرار دارد. این غذا به طور سنتی از تخم مرغ، مرگِز Merguez نوعی سوسیس تند از گوشت بره و رب گوجه فرنگی تشکیل میشود. برای خوردن اوجیا یا املت تونسی بهتر است به جای قاشق و چنگال از نان سیر استفاه کنید.
مواد لازم برای تهیه املت تونسی
- ۲ عدد پیاز
- ۴ عدد گوجه فرنگی
- ۲ عدد فلفل سبز حلقه حلقه
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۴ حبه سیر له شده
- ۱ قاشق غذا خوری پاپریکا
- ۴۰۰ گرم سوسیس بلغاری
- ۱ عدد قرص عصاره آب مرغ
- ۱ قاشق غذا خوری آویشن
- نمک به میزان لازم
- نصف فنجان روغن سرخ کردنی
- ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذا خوری پودر کاری
- ۲ قاشق غذا خوری پودر گشنیز
- ۱ قاشق غذا خوری فلفل گرانول
- پیاز نواری خرد شده مقداری برای تزیین
- جعفری مقداری برای تزیین
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه املت تونسی
داخل یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، با پیاز، سیر و سوسیس خرد شده به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
قرص عصاره مرغ، گوجه فرنگی خرد شده و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید.
یک فنجان آب یا کمتر به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید تا جایی که کمی آبکی شود.
فلفل سبزها را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید موادی که ترکیب کردهاید بجوشند تا خوراک شما مقداری خودش را بگیرد.
حالا تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید و در ماهیتابه را بگذارید.
وقتی سفیده تخم مرغها سفت شد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و برای سرو غذا روی آن با با پیاز و جعفری تزیین کنید.