آشپزیغذای بین المللی

دستور پخت املت تونسی

شما به ترکیب تخم‌ مرغ هم‌زده و رب گوجه فرنگی چه می‌گویید؟ بله، ما ایرانی‌ها به این غذا املت می‌گوییم و در بسیاری از نقاط دیگر دنیا آن را به اسم شاکشوکا می‌شناسند، اما تونسی‌ها به آن اوجیا Ojja می‌گویند. این غذا که در تونس به عنوان یک غذای سریع  و اغلب برای صبحانه خورده می‌شود به شدت تحت تاثیر طعم‌ غذاهای بربر قرار دارد. این غذا به طور سنتی از تخم مرغ، مرگِز Merguez نوعی سوسیس تند از گوشت بره و رب گوجه فرنگی تشکیل می‌شود. برای خوردن اوجیا یا املت تونسی بهتر است به جای قاشق و چنگال از نان سیر استفاه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت تونسی

  • ۲ عدد پیاز
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد فلفل سبز حلقه حلقه
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۴ حبه سیر له شده
  • ۱ قاشق غذا خوری پاپریکا
  • ۴۰۰ گرم سوسیس بلغاری
  • ۱ عدد قرص عصاره آب مرغ
  • ۱ قاشق غذا خوری آویشن
  • نمک به میزان لازم
  • نصف فنجان روغن سرخ کردنی
  • ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذا خوری پودر کاری
  • ۲ قاشق غذا خوری پودر گشنیز
  • ۱ قاشق غذا خوری فلفل گرانول
  • پیاز نواری خرد شده مقداری برای تزیین
  • جعفری مقداری برای تزیین
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه املت تونسی

داخل یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، با پیاز، سیر و سوسیس خرد شده به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.

قرص عصاره مرغ، گوجه ‌‌فرنگی خرد شده و ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید.

یک فنجان آب یا کمتر به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید تا جایی که کمی آبکی شود.

فلفل سبزها را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید موادی که ترکیب کرده‌اید بجوشند تا خوراک شما مقداری خودش را بگیرد.

حالا تخم‌ مرغ ها را روی مواد بشکنید و در ماهیتابه را بگذارید.

وقتی سفیده تخم ‌مرغ‌ها سفت شد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و برای سرو غذا روی آن با با پیاز و جعفری تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *