آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه پانانات شکلاتی یک دسر خوشمزه

پانانات شکلاتی که طرز تهیه آن را می‌خواهیم در اختیارتان قرار دهیم یک دسر خوشمزه است که از پاناکوتا تهیه می‌شود. خود پاناکوتا یک دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است، چون در گذشته با کمک خامه غلیظ آن را درست می‌کردند. این دسر در بین مردم محبوبیت زیادی کسب کرده است و یکی از دسرهای خوشمزه‌ است که امروزه در بسیاری از کافه‌ها و رستوران‌ها یافت می‌شود. اما پانانات شکلاتی با پاناکوتای بسته‌بندی شده کاله تهیه می‌شود که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پانانات شکلاتی

  • ۱ عدد پاناکوتای
  • ۱ عدد کیک شکلاتی اسفنجی آماده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین
  • ۱۰۰ گرم مغز گردو
  • ۱۰۰ گرم خلال بادام
  • ۱۰۰ گرم پودر نارگیل
  • مواد لازم برای تهیه سس تافی
  • ۲۰۰ گرم شکر (نرم و دانه‌ریز)
  • ۱۸۰ گرم خامه صبحانه شکلاتی
  • ۱۵۰ گرم کره

طرز تهیه پانانات شکلاتی

طرز تهیه پانانات

ابتدا سس تافی را آماده کنید.

پاناکوتای کاله را باز کرده و در قابلمه‌ای بریزید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

کیک اسفنجی را پودر کرده سپس آن را به پاناکوتا اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود.

مخلوط بالا را کف قالب کمربندی بریزید. آن را صاف کرده سپس سس تافی را روی آن بریزید.

پودر نارگیل، گردو و خلال بادام را جداگانه تفت داده و روی سس تافی در قالب بریزید، طوری که سطح کیک را بپوشاند. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

پس از سرد شدن، قالب را از یخچال بیرون آورید، برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

روش تهیه سس تافی

۲۰۰ گرم شکر را با مقدار کمی آب در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تابه را از زوی حرارت بردارید.

۱۸۰ گرم خامه صبحانه شکلاتی و ۱۵۰ گرم کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *