آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

در فرهنگ غذایی کشور کلمبیا، برنج ماده اصلی خیلی از غذاها است. یکی از غذاهای کلمبیایی که به ذائقه یک ایرانی نزدیک است پلو قرمز کلمبیایی است. برای درست کردن این غذا، برنج را همراه با آب مرغ و مرغ پخته و همراه سس کچاپ و سبزیجات متنوع سرو می‌کنند. این غذای کلمبیایی را در منزل تهیه کنید و آن را به همراه مرغ سرخ شده سرو کنید و از طعم جدید و خوشمزه آن لذت ببرید.

مواد لازم پلو قرمز کلمبیایی

  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۴ ران مرغ
  • ۲ قاشق چایی خوری نمک
  • یک ‌دوم قاشق چایی خوری فلفل سیاه و سفید تازه
  • ۱ پیاز کوچک خرد شده
  • ۲ میخک سیر
  • ۱ عدد فلفل قرمز و سبز خرد شده
  • یک و سه ‌چهارم پیمانه فنجان گوجه فرنگی کنسرو شده
  • ۱ قاشق غذا خوری رب
  • ۱ فنجان برنج ترجیحا از نوع کشیده و بلند
  • ۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده تازه

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

مقداری روغن داخل یک تابه بزرگ و گود بریزید و مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا سرخ و قهوه‌ای نشده، آن را برنگردانید.

حرارت را تا حد متوسط کم کنید. هویج، پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا پیاز شروع به نرم شدن بکند. سپس فلفل‌های سبز و قرمز زا اضافه کرده و دوباره صبر کنید تا فلفل‌ها خوب نرم شوند.

گوجه فرنگی‌ها، رب گوجه فرنگی و مقداری آب مرغ را با کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که به جوش آیند. سپس برنج را اضافه کرده و مرغ را لابه‌لای مواد قرار دهید تا مرغ و برنج با هم بپزند.

بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *