آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک پرتقال و گردو ترکیه ای

در این دستور کیک شما را با طرز تهیه کیک پرتقال و گردو آشنا میکنیم که علاوه بر خوشمزه بودن ، بسیار راحت و ساده پخته میشود.

روش پخت کیک پرتقال و گردو

کیک پرتقال و گردو از جمله کیک های خوشمزه ای است که میتوانید به راحتی آن را برای صبحانه و یا عصرانه اعضای خانواده تهیه کنید.sunless tanning lotion

sunless tanning lotion

مواد لازم برای کیک پرتقال و گردو

  • بیکینگ پودر ۱ ق غ
  • پوست پرتقال (رنده شده) ۱ ق م
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • گردو (تکه های درشت) به مقدار لازم
  • آب پرتقال ۱ پیمانه
  • شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه
  • آرد ۳ پیمانه
  • روغن مایع (کانولا یا ذرت و…..) ۱/۲پیمانه
کیک پرتقال و گردو

طرز تهیه کیک پرتقال و گردو

تخم مرغ ها را در ظرف شکسته و شکر را اضافه میکنیم . به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با سرعت متوسط به بالا با همزن میزنیم
سپس روغن+ آرد (الک شده) + آب پرتقال را اضافه نموده با همزن میزنیم(در حد مخلوط شدن نه بیشتر)
آرد را کم کم اضافه میکنیم با همزن خیلییییییییی آرام هم میزنیم
رنده پوست پرتقال و بیکینگ پودر را اضافه نموده مجددا کمی با همزن میزنیم
بعداز این که کمی مخلوط شد بالیسک هم میزنیم(آرام در یک جهت و دورانی)
قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم
سپس مواد را در قالب ریخته روی مواد گردو قرار می دهیم
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم ( یا تا زمانی که تست خلال دندان تمیز باشد)
بعداز خنک شدن از قالب خارج نموده و برش دهید.

نکات

۱- آرد حتما ۳ بار الک شود
۲- به ترتیب ریختن مواد توجه شود
۳- بجای گردو از مغزهای دیگر مثل فندق هم میتوانید استقاده کنید
۴- حتما نیم ساعت قبل مواد اولیه بخصوص تخم مرغ خارج از یخچال باشند تا هم دمای محیط شوند
۵- تا ۳۵ دقیقه اول درفر باز نشود
۶- مقدار گردو باتوجه به قالب و ذائقه دلخواه هست
۷- در هر مرحله استفاده از همزن بهتر است پره های همزن تمیز باشد
۸ – اگر از آب پرتقال طبیعی استفاده شود خوشمزه تر خواهد بود
۹- این کیک برای صبحانه انتخاب مناسبی است بخصوص برای کودکان
۱۰- در صورت استفاده از طعم های دیگر(نمونه ها در نظرات موجود است) رنده پوست پرتقال حذف و ۱/۴ ق چ وانیل جایگزین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقال و گردو

کیک پرتقال و گردو جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
کیک پرتقال و گردو را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *