آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی باسلوق

شیرینی باسلوق یکی از شیرینی‌های خوشمزه و در عین حال راحت است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی باسلوق

مواد لازم برای تهیه شیرینی باسلوق

  • به میزان لازم پودر نارگیل
  • به میزان لازم مغز گردو
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • ۲ لیوان نشاسته
  • ۲ لیوان شکر
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۳ لیوان آب
  • نصف لیوان گلاب

طرز تهیه شیرینی باسلوق

داخل یک کاسه نشاسته و یک لیوان آب بریزید. ترکیب نشاسته و آب را ۱۵ دقیقه کنار ‌بگذارید.

بعد از ۱۵ دقیقه مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شکر را با ۲ لیوان آب اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن آب و شکر، مخلوط را با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس به داخل دیگ یا تابه انتقال دهید. تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و ددوباره هم بزنید. دقت کنید که از این مرحله به بعد باید سرعت عمل‌تان بالا باشد تا نشاسته‌ها گوله گوله نشوند و ته نگیرند.

همینطور که مواد را روی شعله گاز هم می‌زنید، پودر ژلاتین را با یک نصف لیوان آب به شکل بن باری ذوب کنید (با بخار آب). ژلاتین که آماده شد، به بقیه مواد اضافه کنید. سپس گلاب و وانیل ر اضافه کنید.

وقتی همه مواد رو اضافه کردید، باسلوق را مرتب و تند روی گاز هم بزنید. وقتی غلظت مواد کمی زیاد شد، شعله گاز رو خاموش کرده و مواد را از روی حرارت بردارید.

حالا ظرف مسطحی رو بردارید و پودر نارگیل رو داخلش آن بریزید و یه قاشق غذاخوری مواد باسلوق رو بردارید و روی پودر نارگیل بریزید. به وسیله یک قاشق دیگر مواد ریخته شده را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کمی سفت شود.

وقتی باسلوق کمی سفت، یک عدد مغز گردو روی باسلوق قرار دهید. به همین ترتیب همه مواد را درست کنید. شیرینی باسلوق آماده است. برای این که نرم‌تر بمانند می‌توانید داخل ظرف سربسته نگه‌داری کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *