آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه ساندویچ چیویتو خوشمزه و متفاوت

چیویتو Chivito  یک ساندویچ سنتی اروگوئه‌ای است که شامل چند برش استیک، گوشت ران، پنیر، تخم مرغ و سس مایونز می‌شود. بعضی از محلی‌ها برای تهیه ساندویچ‌ چیویتو به آن بیکن هم اضافه می‌کنند. امروزه هر کجای اروگوئه باشید می‌توانید به سادگی ساندویچ چیویتو سفارش دهید. در ادامه مطلب با طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه آشنا خواهید شد.

طرز تهیه ساندویچ چیویتو

مواد لازم برای تهیه ساندویچ چیویتو

  • نیم کیلوگرم (۴ برش افقی و نازک) استیک گوشت دنده بدون استخوان
  • ۴ عدد  نان ساندویچی
  • نصف فنجان سس مایونز
  • ۴ تکه بیکن
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۴ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم پاسترامی سولیکو
  • یک برش نیم سانتی پنیر کممبر
  • ۴ برگ بزرگ کاهو مجلسی
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد فلفل سبز کباب شده

طرز تهیه ساندویچ چیویتو

با کمک گوشت کوب به آرامی روی گوشت‌های استیک بکوبید تا تقریبا نیم سانتی‌متر شوند سپس روی آن‌ها نمک بپاشید.

نان ساندویچی را از وسط دو قسمت کنید و داخل هر دو طرف را سس مایونز بمالید و آن‌ها را کنار بگذارید.

یک تابه دو طرفه را روی حرارت ملایم گرم کنید، بیکن‌ها را داخل آن بگذارید تا کمی گرم شوند، یک دور آن‌ها را برگردانید و سپس کنار بگذارید.

استیک‌ها را روی تابه بگذارید و دو دقیقه به حال خود رها کنید تا بپزند. حالا آن‌ها را برگردانید و یک یا چند دقیقه دیگر بپزید تا نرم و آبدار شوند.

وقتی منتظر پخت استیک‌ها هستید، روغن زیتون را در تابه‌ای دیگر گرم کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید تا جایی که سفیده درست شود و زرده عسلی باشد.

روی یک طرف نان یک تکه استیک بگذارید و روی آن پاسترامی، پنیر کممبر و تخم مرغ نیمرو قرار دهید. طرف دیگر را با کاهو، گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر کنید و ساندویچ را ببندید.

ساندویچ چیویتو را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *